X
 
 

В жк. "Хаджи Димитър" се налага спиране на водоподаването

683 0
photo of В жк. "Хаджи Димитър" се налага спиране на водоподаването
Снимка: iStock/Guliver
„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 3 октомври. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Сопот“ в жк. „Хаджи Димитър“ се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. "Сопот" от ул. "Васил Кънчев" до ул. "Проф. Иван Шишманов". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Сопот“ пред бл. 143.

В кв. "Модерно предградие" се налага спиране на водоподаването

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 1 октомври. Това съобщиха от пресцентър...

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Русе“ в жк. „Света троица“ се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 19.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. "Русе" от ул. "Пловдив" до ул. "Казанлък", бл. 350, бл. 368, бл. 370, бл. 852 и магазин "СБА". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Русе“ на кръстовището с ул. „Варна“.

Във връзка с ремонт на хидрофорна уредба на бл. 2 в жк. „Дружба 1“ се налага спиране на водоподаването от 13.00 до 17.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в: бл. 2 - висока зона. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: пред бл. 2.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

Предизборно: Фандъкова обеща да не участва в политическо инженерство

Кандидатът за кмеет на София Йорданка Фандъкова откри предизборната си кампания и участва в политическо инженерство, а да води открита ...

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители