В ж.к. "Изгрев" се налага спиране на водата

1320
В ж.к. "Изгрев" се налага спиране на водата
Снимка: Getty Images/Guliver

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 9 октомври. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Мировско шосе“ с. Мировяне , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: с. Мировяне. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред пощата.

Част от кв. "Подуене" остава без вода

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 5 октомври. Това съобщиха от пресцентър...

Във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул. „Самоковски път“ с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Самоковски път“, ул. „Люляк“, ул. „Янко Панайотов“, ул. „Еделвайс“, ул. „Цветна градина“, ул. „Бузлуджа“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Цветна градина“ ъгъла с ул. „Бузлуджа“.

Във връзка с монтаж на водомер на ул. „Хемус“ жк. „Гео Милев“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Хемус“, бл. 61, бл. 62, бл. 63. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: пред бл.62

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Елемаг“ жк. „Изгрев“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бл. 306, бл. 308, бл. 309. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: пред бл.308.

Във връзка с монтаж на водомер на ул. „Мала планина“ жк. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Мала планина“, бл. 117, бл. 119. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: на паркинга между бл. 117 и бл. 119.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Юндола“ кв. „Подуене“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Юндола“ №19. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Юндола“ №19.

Част от ж.к. "Младост" 3 в София остава без вода

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 12 септември 2018 г. (сряда), съобщиха ...

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 14 с. Долни Богров, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. 20, ул. 1, ул. 10, ул. 16, ул. 14, ул. 15. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. 14 ъгъла с ул. 10.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на: ул. 697 кв. „Овча купел“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. 697 от ул. „Маестро Кънев“ до ул. „Камелия“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Камелия“ ъгъла с ул. 697.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Враня“ гр. Нови Искър кв. „Гниляне“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Враня“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Враня“ ъгъла с ул. „Христо Ботев“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Дъга“ вилна зона „Горна баня“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Велик завет“, ул. „Пладнище“, ул. „Дъга“, ул. „Маркова баня“, ул. „Буен поток“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Кристал“ ъгъла с ул. „Пладнище“.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на бул. „Илиянци“ жк. „Военна рампа“ , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Първа Българска армия“ от бул. „Илиянци“ до ул. „Проф. Иван Георгов“; ул. „Павел Бобеков“, ул. „Шлосер“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Илиянци “ ъгъла с ул. „проф. Иван Георгов“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

В ж.к. "Военна рампа" се налага спиране на водоподаването

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 11 септември. Това съобщиха от пресцент...

Във връзка с пресвързване на уличен водопровод на ул. „Асен Йорданов“ кв. „Кръстова вада“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Асен Йорданов“ от ул. „Ген. Иван Колев“ до бул. „Черни връх“, ул. 488. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ген. Иван Колев“ ъгъла с ул. „Асен Йорданов“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от СОФИЯ:

Зам.-кметът на Самоков Люба Кленова: Важно е да помним постиженията на нашите сънародници и да мечтаем за повече

В община Елин Пелин ще се проведе концерт-спектакъл "Остави следа"

Няма как, май ще е по-скъпо: Княжеският дворец в София се нуждае от спешен авариен ремонт (СНИМКИ)

Ново метро от станция "Люлин" до околовръстния път на София. Колко ще струва?

Васил Терзиев: Призовавам всички да събират разделно

Борис Бонев: Заварваме една община, която 20 години е управлявана като бащиния от ГЕРБ

Столична община търси кой да изгаря отпадъците ѝ на половин цена

Започва строителството на нов паркинг на летище София

Борис Бонев: Гаражи под НДК с 400 паркоместа стоят неизползваеми

Демонтажът продължава: Премахват опасни плочи от МОЧА

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София