В ж.к. "Левски" Г се налага спиране на водоподаването

1104
В ж.к. "Левски" Г се налага спиране на водоподаването
Снимка: БГНЕС

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 28 ноември, съобщиха от пресцентъра на дружеството. Във вторник във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Поручик Георги Кюмюрджиев“ в жк. „Левски“ Г се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул. „Поп Грую“ и ул. „Могилите“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бл. 10.

Във вторник във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Буная“ в кв. „Подуене“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул. „Буная“ от ул. „Марагидик“ до ул. „Каймакчалан“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Буная“ №14.

В пет села протестират срещу рязкото поскъпване на водата

Жителите на селата Зверино, Елисейна, Злидол, Оселна и Игнатица се вдигат на протест срещу рязкото поскъпване на цената на водата. Тя и...

Във вторник във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Цар Борис III“ в с. Казичене се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул. „Цар Борис III“ от ул. „Христо Ботев“ до ул. „Аличо“; по ул. „Пейо Яворов“ от ул. „Аличо“ до ул. „Околовръстна“; по ул. „Околовръстна“ от ул. „Цар Борис III“ до ул. „Пейо Яворов“; ул. „Трети март“, ул. „Серафим Стоев“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Околовръстна“ ъгъла с ул. „Цар Борис III.

Във вторник във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Руселия“ вилна зона „Косанин дол“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по „Руселия“, ул. „Зима“, ул. „Ранилист“, ул. „Върбинка“, ул. „Петров кръст“, ул. „Мекиш“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Мекиш“ ъгъла с ул. „Ранилист“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във вторник във връзка с аварийна подмяна на уличен водопровод на ул. „Свети Спас“ в с. Кривина се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул. „Свети Спас“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Свети Спас“ №1. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от СОФИЯ:

Община Елин Пелин отчете достойно представяне по състезание за безопасност на движението

Съдът отложи делото за изборите за кмет на София

Спират парното в София

Тестват сирените в София на 1 април

Община Самоков получи финансиране на проект за подмяна на водопроводната мрежа

Започна изкърпването на улиците в Самоков

С гласовете на ГЕРБ-СДС: Приеха бюджета на София

След взаимни обвинения: Спират сделките с имоти в "Южния парк" в София

Терзиев обеща по-високи заплати на медицинските сестри в училищата и градините

Васил Терзиев към протестиращите синдикати: Разбираме ви

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София