X
 
 

В кв. "Модерно предградие" се налага спиране на водоподаването

793 0
photo of В кв. "Модерно предградие" се налага спиране на водоподаването
Снимка: iStock/Guliver
„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 1 октомври. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Антон Кецкаров“ в кв. „Модерно предградие“ се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 17.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Антон Кецкаров“ от бул. „Сливница“ до ул. „Връх Манчо“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Антон Кецкаров“ на кръстовището с ул. „Връх Манчо“.

Предизборно: Фандъкова обеща да не участва в политическо инженерство

Кандидатът за кмеет на София Йорданка Фандъкова откри предизборната си кампания и участва в политическо инженерство, а да води открита ...

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Георги Пеячевич“ в кв. „Подуяне“ се налага спиране на водоподаването от 09.30 до 16.30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Георги Пеячевич" от ул. „Марагидик" до ул. „Кобилино бранище". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Георги Пеячевич" на кръстовището с ул. „Марагидик".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално