В кв. "Овча купел" се налага спиране на водата

883
В кв. "Овча купел" се налага спиране на водата
Снимка: Thinkstock

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 12 септември, съобщиха от дружеството. Във вторник във връзка с направа на връзки на улични водопроводи на ул. „Цар Асенов път“, с. Бистрица, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: вилна зона „Беликата“, вилна зона „Батийница“, вилна зона „Бяла нива“, вилна зона „Дебело Гуно“, вилна зона“ Косанин дол“, вилна зона „Градище“, вилна зона „Ловджийска чешма“ и с.Кокаляне. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес:

вилна зона“ Косанин дол“ – ул. „Карачаир“ и ул. „Зебел“

Кои части на София ще са без вода на 7 септември

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 7 септември. Това съобщиха от пресцентъ...

вилна зона „Беликата“ – на входа на вилната зона

вилна зона „Бяла нива“ – ул. „Горна Батийница“

Във вторник във връзка с направа на връзки на улични водопроводи на бул. „Президент Линкълн“, кв. „Овча купел“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бл.601, бл. 602, бл. 604, бл. 605; ул. „Първенец“, по ул. „Лиляче“ от бул. „Президент Линкълн“ до бл. 602. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: между бл. 604 и бл. 606.

Във вторник във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Люлин планина“, Център се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Люлин планина“ от ул. „Доспат“ до ул. „Шандор Петьофи“; по ул. „Доспат“ от ул. „Дукатска планина“ до ул. „Св. Иван Рилски“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Доспат“ ъгъла с ул. „Люлин планина“.

Част от жк. "Люлин" 6 остава без вода

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 28 август. Това съобщиха от пресцентъра...

Във вторник във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Асенова крепост“, кв. „Подуене“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Погледец“, ул. „Царичина“, ул. „Асенова крепост“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Асенова крепост“ ъгъла с ул. „Царичина“.

Във вторник във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Криволак“, с. Бистрица се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Криволак“, по ул. „Ивайло“ от ул. „Криволак“ до ул. „Младен Ангелов“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Криволак“, ъгъла с ул. „Ивайло“.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от СОФИЯ:

Зам.-кметът на Самоков Люба Кленова: Важно е да помним постиженията на нашите сънародници и да мечтаем за повече

В община Елин Пелин ще се проведе концерт-спектакъл "Остави следа"

Няма как, май ще е по-скъпо: Княжеският дворец в София се нуждае от спешен авариен ремонт (СНИМКИ)

Ново метро от станция "Люлин" до околовръстния път на София. Колко ще струва?

Васил Терзиев: Призовавам всички да събират разделно

Борис Бонев: Заварваме една община, която 20 години е управлявана като бащиния от ГЕРБ

Столична община търси кой да изгаря отпадъците ѝ на половин цена

Започва строителството на нов паркинг на летище София

Борис Бонев: Гаражи под НДК с 400 паркоместа стоят неизползваеми

Демонтажът продължава: Премахват опасни плочи от МОЧА

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София