В кв. "Подуяне" се налага спиране на водоподаването

707
В кв. "Подуяне" се налага спиране на водоподаването
Снимка: Thinkstock

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 6 март. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. „Танкист“ местност Орион община „Връбница“се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 18.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Христо Силянов“, ул. „Царевец“, ул. „Кумановски бой“, ул. „Хан Кубрат“, ул. „Любородие“, ул. „Танкист“, ул. 271, ул. „Владимир Зограф“, магазин Кауфланд. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Христо Силянов“ ъгъла с ул. „Хан Кубрат“.

Водачите в София към Фандъкова: Администрацията ви е неадекватна

"Ние – водачите в градския транспорт, които вече близо месец настоявахме да бъдем чути от Вас, искаме да изразим разочарованието ...

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Извора“ в с. Негован се налага спиране на водоподаването от 09.30 до 14.30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Извора“ и ул. „Врачанска“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Извора“ ъгъла с ул. „Лесопарк“.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „6-ти септември“ в Център се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 20.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Ген. Гурко“ от ул. „Цар Шишман“ до ул. „6-ти септември“; ул. „6-ти септември“ от ул. „Ген. Паренсов до ул. „Иван Вазов“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ген. Гурко“ ъгъла с ул. „6-ти септември“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Тополница“ в жк. „Хаджи Димитър“ се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 19.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Спас Гинев“, ул. „Острово“, ул. „Тополница“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Острово“ ъгъла с ул. „Тополница“.

Във връзка с пресвързване на уличен водопровод на ул. „Босилек“ във вилна зона „Симеоново – север“ се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Босилек“ от бул. „Симеоновско шосе“ до ул. „Босилек“ №56; ул. „Георги Пешаков“ от №10 до ул. „Босилек“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Босилек“ №56.

Целият ресурс на СДВР ще следи за реда на 3 март, затварят улици поетапно заради Медведев

По време на посещението на Дмитрий Медведев в София поетапно ще бъдат затваряни различни улици в централната градска част. Това съобщи ...

Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Мърфи“ в кв. „Подуяне“ се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 15.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Мърфи“ от ул. „Русалка“ до ул. „Оборище“; ул. „Русалка“ от ул. „Алеко Константинов“ до ул. „Мърфи“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Мърфи“ №8.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Камен рид“ във вилна зона „Малинова долина – Герена“ се налага спиране на водоподаването от 09.30 до 19.30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Луда река“, ул. „Върла река“, ул. „Дядовик“, ул. „Тичино“, ул. „Преспап“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Соколна“ ъгъла с ул. „Дядовик“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

До края на 2019 г. тръгва метрото между "Красно село" и бул. "Владимир Вазов"

До края на тази година столичани ще могат да се возят на третия лъч на метрото от "Красно село" до бул. "Владимир Вазов". Това обяви км...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от СОФИЯ:

Община Самоков предвижда мащабна програма за ремонт на ВиК и пътна инфраструктура

Има пари за стадион "Раковски" в София, какво е свършено?

Кметът на Костинброд стана член и на Регионалния съвет за развитие на Югозападния район за планиране

Кметът на Костинброд стана член на Сдружението на Югозападните общини

Първото лицензирано такси започва работа в Костинброд (СНИМКИ)

Георги Георгиев: Не може София да има Фейсбук кмет

ГЕРБ поиска изключването на Благовест Георгиев от Комисията по транспорт в СОС

Контрера призова Терзиев да направи 2 май неучебен ден за територията на Столична община

Заместник-кметът на София по строителството подаде оставка

Ето кога ще се проведе фолклорният фестивал "Лазарица" в Елин Пелин

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com