В кв. "Суходол" се налага спиране на водоподаването

1441
В кв. "Суходол" се налага спиране на водоподаването
Снимка: iStock/Guliver

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 14 февруари. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. „Ген. Казмир Ернрот“ в жк. „Люлин 9“ се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в: бл. 954, бл. 955, търговски обекти, автосервиз зад бл. 912. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 954 и бл. 955.

Част от ж.к. "Банишора" остава без вода

На 8 февруари, петък, във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Люлин планина“ Център, се налага спиране на водоподав...

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Зелено дърво“ в жк. „Лозенец“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Зелено дърво“ и ул. „Малуша“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Зелено дърво“ ъгъла с ул. „Малуша“.

Във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Люлинско поточе“ кв. „Горна баня“, се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Дъга“, ул. „Мечта“, ул. „Лазурно утро“, ул. „Буен поток“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Пладнище“ ъгъла с ул. „Лазурно утро“.

Във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Момина сълза“ кв. „Суходол“, се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „3-ти март“, ул. „Овчо поле“ в участъка от ул. „3-ти март“ до ул. „Траян Танев“, ул. „Люлинска“ от ул. „Овчо поле“ до ул. „Бъдеще“ и ул. „Момина сълза“ от ул. „3-ти март“ до ул. „Траян Танев“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „3-ти март“ ъгъла с ул. „Момина сълза“.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Ген. Иван Колев“ в кв. „Кръстова вада“ се налага спиране на водоподаването от 09.30 до 21.30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Емилиян Станев“ от ул. „Проф. Марин Големинов“ до ул. „Никола Крушкин - Чолака“; ул. „Ивайло Петров“, ул. „Йосиф Брадати“, ул. „Никола Крушкин - Чолака“ от № 10 до № 16, ул. „Ген. Иван Колев“ от ул. „Димитър Манчев“ до ул. „Проф. Марин Големинов“, ул. „Иван Колев“ от № 40 до № 46. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Емилиян Станев“ ъгъла с ул. „Димитър Манчев“.

Благоевград отново на протест срещу високите цени на тока и водата

Благоевград отново излиза на протест, съобщава кореспондентът на Actualno.com от града. След като през целия ноември месец на миналата ...

Във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул. „Рудината“ в с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 16.45 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Свети Спас“ и ул. „Рудината“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Сергин Сердарски“ ъгъла с ул. „Рудината“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от СОФИЯ:

ГЕРБ поиска изключването на Благовест Георгиев от Комисията по транспорт в СОС

Контрера призова Терзиев да направи 2 май неучебен ден за територията на Столична община

Заместник-кметът на София по строителството подаде оставка

Ето кога ще се проведе фолклорният фестивал "Лазарица" в Елин Пелин

Кметът на София Васил Терзиев обяви 2 май за неучебен ден

Паркоместа и велоалеи: Какво става на бул. "Патриарх Евтимий" и бул. "Витоша"?

Общински съветник твърди, че е бил нападнат посред бял ден в София

Карлос Контрера: Кризата с боклука на София се задълбочава

Продължава пролетното почистване на Самоков (СНИМКИ)

Променят движението по столичния бул. "Патриарх Евтимий"

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com