Бербатов с исторически трансфер в Ливърпул?

10082
Бербатов с исторически трансфер в Ливърпул?

Димитър Бербатов може изненадващо да премине в отбора на Ливърпул и по този начин да стане първият играч, трансфериран между двата тима от 1964 година насам.

Новият мениджър на Ливърпул Брендън Роджърс е взел решение да наруши едно от най-големите табута в английския футбол, като привлече българския нападател на Манчестър Юнайтед, пишат някои електронни издания на Острова.

"Малага" близо до договор с Бербатов

Малага е в напреднали преговори с Димитър Бербатов, съобщават испанските медии. Клубът от областта Андалусия се е съгласил да плати 6 ...

Бившият бос на Суонзи смята, че Бербатов може да помогне на отбора на Ливърпул да бележи повече голове, тъй като Анди Керъл и Луис Суарес не бяха толкова ефективни през изминалата кампания. Роджърс е приятел с мениджъра на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън и през тази седмица ще отправи запитване за нападателя, който има още една година от своя договор с Юнайтед.

Последният играч, който прави трансфер между двата тима е Фил Чиснол, който преминава от Юнайтед в Ливърпул през 1964 година. Тимът от Манчестър вече отказа на Габриел Хайнце да премине на "Анфийлд" през 2007 година, но може и да пусне Бербатов през тази година, тъй като българинът взима доста висока заплата. Роджърс обаче ще трябва да се пребори за подписа на Бербатов с отборите на ПСЖ и Малага.

Редактор: Сияна Любомирова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com