BMW Group България стана официален партньор на БОК

17117
BMW Group България стана официален партньор на БОК

BMW Group България и Българският олимпийски комитет сключиха споразумение за сътрудничество. Договорът бе подписан от председателя на БОК г-жа Стефка Костадинова и управителят на BMW Group България г-н Александър Миланов. По силата на договора BMW Group България ще бъде официален партньор на БОК през следващите четири години. Съвместната дейност ще включва услуги свързани с мобилността на Българския олимпийски комитет, маркетингова и промоционална дейност.

„BMW Group e най-успешният производител на премиум автомобили с глобална реализация и производствена мрежа. Вече 97 години компанията ни е водена от стремеж към все по-високи постижения, дух на солидарност и уважение, насърчаване на междукултурното разбирателство и обмен, идеи които същевременно изразяват идеалите на олимпийското движение. Затова съвсем естествено BMW Group последователно следва стратегия за подпомагане и сътрудничество с Международния олимпийски комитет и националните олимпийски комитети, като израз на споделени ценности и общи виждания. Радваме се, че и в България BMW вече е партньор на Българския олимпийски комитет”, коментира управителят на BMW Group България г-н Александър Миланов.

BMW X6 M50d: Досиетата Х (тест драйв)

От „Досиетата Х“ на агент Мълдър, 9 сезона по-късно: Сряда, 23 януари, между 12:23-12:38 ч, някъде около Вакарел. Вече съм ...

„Днес формализираме едно сътрудничество между най-доброто от спорта и най-доброто от автомобилите. BMW е иновативен бранд, фокусиран върху качеството, устойчивото развитие, иновациите и върховите постижения. Уверени сме, че съвместното ни сътрудничество ще доведе не само до отлично обслужване на БОК, но и до популяризиране на общи ценности и виждания, които и двете организации споделят”, коментира г-жа Стефка Костадинова, председател на БОК.

BMW Group има дългогодишни традиции в подкрепа на олимпийското движение. През 1972 г. марката играе активна роля в Олимпийските игри в Мюнхен, домът на BMW Group. През 1996 г. немският премиум производител е спонсор на Олимпийските игри в Атланта и на олимпийския отбор на САЩ. В качеството си на официален партньор на Олимпийските игри в Лондон 2012 г. BMW Group осигури 4000 автомобили BMW, а също и с 400 велосипеда и електрически превозни средства, т.нар. pedelec, с което допринесе значително за постигане на важната за организационния комитет цел Игрите в Лондон да бъдат най-устойчивите Олимпийски игри в модерната история.

BMW Group България оперира на българския пазара от 2007 г. и активно прилага политиката на BMW Group за придържане към най-високи стандарти за корпоративна отговорност и прозрачна дейност спрямо клиенти, партньори и служители. От създаването си през 2007 г. BMW Group България е реализирала към крайни клиенти, чрез своите дилъри, на българския пазар 4016 автомобила с марка BMW и 311 автомобила MINI.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com