Боби Михайлов и Димитър Бербатов влизат в ритъма на The Harlem Shake

10474

Станалият напоследък много популярен танц The Harlem Shake вече влиза в репертоара и на известните фигури в нашия футбол. По модния танц вече са луди шефът на БФС Борислав Михайлов и звездата на "Фулъм" Димитър Бербатов, предаде БГНЕС.

В случая на Боби Михайлов става въпрос за тържество през миналата година, когато Михайлов се раздаваше на хит на фолк певицата Преслава. Движенията в новия монтаж, пуснат в мрежата, обаче убедително съвпадат с тези, използвани в "Harlem Shake".

Междувременно и Димитър Бербатов изненада феновете със специален видеоклип, свързан с "The Harlem Shake" и отношението на играчите на "Фулъм" към песента.

Клипчето започва с това как част от играчите играят на различни игри в залата за забавления на "Крейвън Котидж". След това се появява танцьор с екип на Фулъм и маска на главата. Следващият кадър пък е как Бербатов си е сложил тениска с надпис "KEEP CALM AND DO THE HARLEM SHAKE". Заигравката е с показаното от него по-рано през сезона "KEEP CALM AND PASS ME THE BALL". Танцьори във всякакви костюми пък танцуват около българина, който стои сравнително неподвижен по време на музиката.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com