Фулъм засега не се интересува от Николай Михайлов

4175
Фулъм засега не се интересува от Николай Михайлов

Преговаряхме за Николай Михайлов през миналата година, но сега не водим разговори. Това заяви треньорът на "Фулъм" Мартин Йол, предаде БГНЕС.

Спецът призна, че търси нов вратар, но това не значи, че дните на сегашния титуляр Марк Шварцер в отбора са преброени. Когато спасението вече изглежда факт, Йол може да се концентрира върху подновяването на договорите на важните си играчи.

Миналата седмица Бреде Хангеланд се присъедини към Деймиън Дъф и Филип Сендерос, подписвайки нов контракт. Сега Младен Петрич и Йоргос Карагунис плюс самият Шварцер са другите футболисти, които холандеца иска да удължат договорите си.

"Не отричам, че търсим вратар. Има много спекулации в пресата. Имам млад страж като Нийл Етъридж, който е под наем. Такъв е и Дейвид Стокдейл. Той не иска да бъде номер 2, така че това може да е малък проблем и затова винаги се оглеждаме за вратар", сподели Йол.

Той обаче отхвърли слуховете, че е подновил интереса си към вратаря на "Твенте" Михайлов и по-скоро изрази надежда Шварцер да преподпише. "Преговаряме за нов договор с Марк Шварцер. Той е фантастичен вратар и трябва да си много добър, за да заемеш мястото му. Направихме му оферта и чакаме. Ако приеме, ще остане, ако не, ще говорим пак. Не преговаряме с Михайлов. Направихме контакт през миналата година, но не и тази", сподели още холандският мениджър на Котиджърс.

В същото време той не пропусна да засегне и една от най-любимите си теми - Димитър Бербатов. Българинът има 6 гола в последните си 6 мача и вкара 2 за успеха с 3:2 над КПР в понеделник, с който тимът излезе на 10-о място в класирането. Бербатов има още един сезон по договора си с "Фулъм", но Йол е на мнение, че нападателят може да остане на "Крейвън Котидж" дори повече, въпреки вече сериозната си футболна възраст. "Миналата година загубих Боби Замора, а след това дойде Павел Погребняк и вкара доста голове, така че винаги има решение, ако нещо се случи, но е нормално да искаш да задържиш най-добрите си играчи. Димитър е на 32 години и е щастлив тук. Виждам го да остава тук и в следващите две или три години", каза още бившият треньор на Аякс.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com