Константин Жеваго стои зад "Червени шампиони"?

9550
Константин Жеваго стои зад "Червени шампиони"?

Кой стои зад кръга „Червени шампиони”, който се явява най-голямата надежда на ЦСКА за спасение? Според football24.bg, който се позовава на „Меридиан мач”, основната фигура е украинският милиардер Константин Жеваго.

Жеваго е познато име на червените фенове – той беше кандидат за ЦСКА по времето, по което червените преминаха в ръцете на Прамод Митал и бяха управлявани от Александър Томов. Тогава интересът на украинеца към ЦСКА беше продиктуван от желанието му да вземе „Кремиковци”.

Гъргоров и Янчев може да се върнат в ЦСКА

Новият наставник на ЦСКА Стойчо Младенов най-вероятно ще успее да убеди две от бившите звезди на червените да се присъединят отново към...

Засега единственото сигурно нещо по сделката между „Титан” и „Червени шампиони” е, че документацията още не е оформена. Причината е обемът на документите, които трябва да бъдат прегледани.

Междувременно Димитър Борисов обяви, че повече няма да участва в разговорите. "Джиросъл съм акциите на Иво Иванов. Това значи, че той може да преговаря и подписва всякакви договори от мое име. Аз не участвам в преговорите", каза Борисов.

Друга актуална информация покрай ЦСКА е, че евентуалният нов треньор на червените Стойчо Младенов е спрял сигурен трансфер на Антон Карачанаков. Карачанаков вече обяви, че би искал да остане на „Българска армия”.

 

"Червени шампиони" са поканили Стойчо Младенов за треньор на ЦСКА

Стойчо Младенов е поканен за треньор на ЦСКА. Това заяви Александър Тодоров, който представлява групата „Червени шампиони”,...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com