Ланс Армстронг оглави срамна класация

5458
Ланс Армстронг оглави срамна класация

Доскорошното величие Ланс Армстронг, а сега човек, сочен от всички с пръст, оглави рейтинга на Forbes на американските спортисти, които предизвикват най-голяма антипатия сред жителите на САЩ, предаде БГНЕС.

Армстронг беше уличен в употреба и разпространение на допинг и през октомври 2012 г. Международния колоездачен съюз пожизнено дисквалифицира вече прекратилия кариерата си колоездач, анулирайки всичките му резултати от 1998 г. На спортиста също така му бяха отнети седемте титли от най-престижната надпревара Тур дьо Франс. В средата на януари Армстронг призна пред Опра Уинфри, че е приемал забранени препарати, но изповедта му не е повлияла на мнението на хората, участвали в анкетата.

Правят филм за Ланс Армстронг

Фаворит да изиграе скандалния колоездач е Брадли Купър. Филмът ще се нарича Cycle of Lies (игра на думи - "Серия лъжи", като cycling оз...

Второ място в нея заема състезателя по американски футбол от колежа Нотр Дам Ванти Те`о, който беше въвлечен във виртуална любовна връзка с несъществуваща девойка. Анкетираните смятат, че с лъжите си Те`о се е опитал да привлече повече внимание към собствената си персона. Трето място в класацията заема голфъра Тайгър Уудс. Негативното отношение към него на американците не е секвало след семейната му драма, следствие на негова изневяра.

Редактор: Пламен Георгиев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com