Матей Казийски обмисля бойкот като Бербо

17849
Матей Казийски обмисля бойкот като Бербо

Звездата на световния волейбол Матей Казийски обмисля да последва пътя на Димитър Бербатов като се откаже от националния тим. Терзанията му са заради отстраняването на клубния му треньор в "Тренто" Радостин Стойчев, предаде Стандарт Нюз.

"Ще си помисля дали да продължавам да играя за България и ще взема някакво решение", заяви той, като си даде срок до сряда. Капитанът Владимир Николов веднага реагира, че не приема нито смяната на Казийски в мача с немците, нито евентуално негово оттегляне от първия ни тим. "Няма да го разбера, ако вземе решение да се откаже. Ако Матей реши да наказва федерацията, Данчо Лазаров или който и да е по някакъв начин, той няма да накаже Лазаров, а ще накаже първо съотборниците си. Той ще накаже целия български народ, който пълни залата и скандира неговото име", коментира капитанът.

Казийски ни напуска?

Звездата на българския национален отбор по волейбол и италианския Тренто Матей Казийски обмисля възможността да се оттегли от представи...

Совалки да спасят грандиозното си шоу правеха цял ден организаторите на ММА - MAXFIGHT-27. Датата на тяхната гала в "Арена Армеец" (9 юни) съвпада с втората квалификация, която волейболът взе в последния момент (8-10 юни). В неделя на финала Италия надви Германия с 3:2, грабна олимпийския билет и ни отреди по-лесните съперници Франция, Египет и Пакистан. Бойците готвят своя мегатурнир от година и са хвърлили маса пари за провеждането му. Мениджърите и участниците вече държат самолетните си билети в ръцете, а пропуските за надпреварата се продават на касите. Гвоздеят на програмата е мачът между гигантите Любо Симеонов - Гребеца и американеца Уес Симс, които влизат в клетка за първи път пред родните феновете на смесените бойни изкуства.

Бойците са склонни на компромис, тъй като повечето от тях са луди привърженици на волейбола и осъзнават важността на квалификацията. В момента националите са пуснати в почивка и се събират в сряда на първа тренировка с новия стар селекционер Силвано Пранди. Професора замина за Италия да урежда лични дела. Докато той обясняваше как не е обиден от факта, че вече веднъж е бил изгонен от национала, публиката на финала Германия - Италия скандираше без прекъсване "Радо, Радо".

Редактор: Ая Косарова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com