Николай Николов и Теодор Тодоров се връщат за Европейското по волейбол

18011
Николай Николов и Теодор Тодоров се връщат за Европейското по волейбол

"Още от 14 април следим състоянието на Николай Николов и Теодор Тодоров. То позволява да бъдат включени в отбора за Европейското", сподели селекционерът на България Камило Плачи.

За Европейското първенство по волейбол, което ще се проведе през септември, италианецът добави четирима волейболисти към състава, с който игра в Световната лига. Двама от тях са именно Николов и Тодоров.

"Благодаря на всички състезатели, които показаха професионализъм и много старание в тренировките до момента. Още от 14 април следим внимателно състоянието на Николай Николов и Теодор Тодоров, които бяха основни състезатели по време на Олимпиадата. Те имаха на разположение физиотерапевт, доктор, треньор и треньор по физическа подготовка. След като се върнахме от финалите в Аржентина, се запознах със състоянието им, което позволява да бъдат включени в отбора. Дано да нямат проблеми, когато бъдат подложени на по-голямо натоварване", сподели пред официалния сайт на федерацията ни Плачи.

"Исках да включа Манчев в състава за Световната лига, но той имаше ангажимент към клубния си отбор. Симеонов имаше контузия и също като Николов и Тодоров се нуждаеше от време за възстановяване. Той е интересен състезател и реших да му дам шанс да се пребори за място в отбора", каза още той.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com