В ПСЖ - строга диета и никакви жени

7068
В ПСЖ - строга диета и никакви жени

Мобилизацията във френския клуб "Пари Сен Жермен", който гони титлата през тази година в Лига 1, е на много високо ниво. Това стана ясно и след последното официално съобщение на ПСЖ, в което се уточни, че дори храната на футболистите се поднася само от мъже, за да няма неочаквани забежки и разконцентриране.

"Играчите на ПСЖ по никакъв начин не трябва да контактуват с жени по време на гостуването (бел. ред - с "Троа", спечелено с 1:0 от ПСЖ). В тази връзка храната ще бъде поднасяна от двама сервитьори от мъжки пол", се казва в съобщението.

Сред другите изисквания на клуба към отборите домакини, с които играят милионерите от Париж, са храна, приготвена само от биопродукти, свежи морски дарове и яйца, измътени от кокошки, отгледани на чист въздух.

"Нашите играчи ядат само чисто месо - телешко и пилешко", се казва още в съобщението на ръководството на ПСЖ. Условието е очевидно във връзка със собствеността на клуба, чийто президент е Насер Ал-Келаифи, близък до управляваща фамилия в Катар.

Дейвид Бекъм остава в ПСЖ

Английският ас Дейвид Бекъм и настоящия му клуб "Пари Сен Жермен" постигнаха съгласие договорът на футболиста да бъде продължен, съоб...

За консумацията на свинско в съобщението нищо не се споменава. Подразбира се, че футболистите могат да похапват пържоли само у дома си и по ресторантите, но не и докато се хранят заедно, подготвяйки за предстоящия мач.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com