Израелски психолози в Стара Загора

592
Израелски психолози в Стара Загора
Снимка: Фейсбук

Адлерианският институт по индивидуална психология в Израел гостува в Стара Загора на 1 и 2 декември. Международният семинар се организира от Българското общество по индивидуална психология „Алфред Адлер” със съдействието на Педагогическия факултет на Тракийския университет, Академията за ранно детско развитие „Бобче топче” в Стара Загора и Първия адлериански център за деца и родители в София.

Оснат Харел, директорът на Адлерианския институт, и Равит Равив, мениджър на програмата за предучилищна подготовка, ще разкажат на участниците в семинара защо и как Адлерианският подход е намерил изключително широко приложение в Израел като основен метод за работа с деца от най-ранна детска до юношеска възраст и какво го прави толкова ефективен. Темите на семинара e за приложението на теорията и практиката на индивидуалната психология в предучилищна възраст и за приложението на индивидуалната психология и нейните ценности в училищна среда.

За страха да си обикновен и Инстаграм маниите

Петя Симеонова е клиничен психолог и автор в Actualno.com. Специалист по тревожни разстройства, паника и агорафобия. Консултира хора с ...

Семинарът е възможност за повишаване на квалификацията на учители, психолози и други специалисти, които работят с деца. Полезен е и за родители, които искат да подобрят взаимоотношенията с децата си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com