Приемат се предложения за културния календар на Стара Загора

314
Приемат се предложения за културния календар на Стара Загора
Снимка: starazagora.bg

Предложения от културни организации, граждански сдружения, общински структури, работещи областта на културата и изкуствата, от отделни творци и граждани за разработване на Културния календар за 2019 г. Крайният срок за внасяне на предложенията е 16 ноември.

През годините календарът е показал, че е устойчив формат за реализирането на общинската културна политика. Дава се възможност за изява на различни творчески институции и подпомага и координира културните потребности на общността. С възможността да се дават предложения, които до се включат в календара, се цели да се гарантират неговата интензивност, разнообразие и качество. Не на последно място е и ефективното разпределение на общинския бюджет за 2019 г.

“Аул Бага-Тур” става на три години

С грандиозен празник ще отбележи третия си рожден единственият у нас “Аул Бага-Тур” на 28 октомври. Създаденият от Прабълг...

За всяка инициатива се попълва отделно проекто-предложение и формуляр-бюджет, образци на които са публикувани на сайта на общината. Предложенията се подават на хартиен носител и по електронен път на имейл: k_kalendar@abv.bg.

Предварително назначена вътрешна комисия от експерти от отдел „Култура“, представители на културните институти и организации ще разгледа предложенията и ще изготви становище, което ще се разглежда и одобрява от Постоянната комисия по култура, туризъм и вероизповедания при Общинския съвет.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com