Гришо, толкова ли можеш?

3946
Гришо, толкова ли можеш?
Снимка: Getty Images/Guliver

Григор Димитров явно е в криза. След отличното начало на годината, надеждите на българските фенове за възход на Григор изглеждаха оправдани, но явно не е писано. И изглежда не е писано, защото Григор толкова си може – топ 20, евентуално към края на топ 10.

Безспорно е, че българинът е голям тенис талант – цял свят го признава. Но вече е безспорно и друго – ако няма вдъхновение, той се превръща в повече от посредствен играч. Превръща се в истинска мъка за гледане, направо тенис извращение за душата на истинските фенове на тази магическа игра.

Неузнаваем Григор Димитров обърнат още на старта в Монте Карло

Григор Димитров продължава пропадането си след страхотния старт на сезона през 2017 година. В сряда родният тенисист отпадна за 3-и по...

Григор е вече на 25 години и има кажи-речи 20 дни, преди да навърши 26 години. Това е вече възраст, в която има елемент на помъдряване, на израстване. Да, тенисът е индивидуален и много психологически спорт с много променливи – различни противници, различни настилки за игра, различни места по цял свят, със смяна на часовото време, огромно медийно внимание. Но истински великите ги преодоляват тези неща. Истински великите си създават условията да станат такива, а не чакат да дойдат.

Втората част от анализа четете в Sportlive.bg!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Тенис