София дава над 11 млн. лв. за ремонт на три тунела и булевард

2328
София дава над 11 млн. лв. за ремонт на три тунела и булевард
Снимка: БГНЕС

Столичната община е обявила обществена поръчка за ремонт и рехабилитация на улици и транспортни тунели.

Прогнозния бюджет е 11.140 млн. лв. без ДДС и ще бъде разделен между четири обекта, които са обособени в отделни позиции. Става дума за рехабилитация на бул. "Пенчо Славейков" от ул. "Цар Асен" до бул. "Ген. Едуард И. Тотлебен". Дали обаче ще бъдат пренаредени паветата в отсечката, или ще бъде излят асфалт все още не е ясно.

Даваме още 81 млн. лв. на Русия за ремонт на МиГ-29

Министерството на отбраната (МО) се готви да даде над 81 млн. лв. на Русия за интегрирана логистична поддръжка на старите съветски изтр...

Отделени са пари и за обновяването на транспортните тунели под НДК, по бул. "Царица Йоанна" и по бул. "Панчо Владигеров". Най-скъп ще е ремонтът на тунела под НДК - 4.3 млн. лева.

Зам.-кметът по транспорт на София Евгени Крусев обясни, че ако няма обжалвания на поръчката, ремонтът на тунела при НДК може да започне през летните месеци.

Кандидатите могат да подават оферти за всички обособени позиции, стигат да покриват заложените изисквания - минимален общ оборот за последните три години в размер на 1 млн. лв. за първата позиция, по 2 млн. лв. за втората третата и 700 хил. лв. за четвъртата. В класирането на офертите 60% тежест ще има цената, а останалото ще зависи от техническото предложение.

За ремонти на булеварди, улици и мостови съоръжения от "Московска" 33 са планирали в бюджета за тази година 103,6 млн. лева.

Над 20 млн. лв. отиват за ремонт на бази на Държавния резерв

Агенция "Държавен резерв и военновременни запаси" обяви обществена поръчка за текущ и основен ремонт, както и ремонти при аварийни ситу...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София