Как да купите всичко необходимо за незабравима лятна ваканция: 3 основни стъпки.

1487
Как да купите всичко необходимо за незабравима лятна ваканция: 3 основни стъпки.
Снимка: Лидл

Изключително приятно е чувството на еуфория по наближаващата лятна ваканция. След като цяла година сте се трудили, най-накрая идват онези няколко дни, в които спокойно можете да се насладите на заслужена почивка. Но когато стане въпрос за пазаруването, за така дългоочакваната ваканция, не всеки подхожда с такова голямо вълнение. Понякога закупуването на нужните вещи за подготвянето на багажа се превръща в истинско изпитание.

Всеки път си мислите, че сте забравили да купите нещо важно или се сещате, че трябва да вземете нещо в последния момент, нали? Е, всеки от нас е изпадал в подобна ситуация, а спасението от нея е много просто. За да бъде пазаруването ви приятно и да купите всичко необходимо, следвайте тези три прости стъпки.

Кулинарен тур за ценители из Франция и Италия с Lidl

Lidl предлага на любителите да експериментират като шеф-готвачи в собствената си кухня с рецепти, повлияни от най-добрите традиции на Ф...

Първата и основна стъпка е определянето на конкретен бюджет, който можете да си позволите за покупки. Да, не е приятно да се ограничавате в рамките на определена сума, но ако искате ваканцията ви да е наистина незабравима, можете да си купите всичко необходимо за нея с по-малко пари и да оставите по-голяма сума за същинската част на почивката. Определяйки бюджет и спазвайки отговорно определения от вас лимит, спокойно може да преценявате колко покупки можете да направите.

Втората стъпка е добрата предварителна организация, начертаване на предварителен план или по-просто казано изготвянето на списък. Това включва и предварителното проучване на всички оферти, преценяването на най-изгодните и отговарящите на нуждите ви, които да се впишат в бюджета ви. Подготвянето на списък всъщност ви помага да се концентрирате върху нещата, които са вътре. Има още нещо много важно, което не трябва да пренебрегвате - подреждайте стоките или продуктите във вашия списък по приоритети. Поставяйте най-отгоре нещата, които най-много искате и от които ще имате нужда по време на вашата така дългоочаквана почивка, а по-надолу – по-маловажните. Да, дори и да имате списък, винаги има шанс да забравите нещо, но ако подхождате отговорно и комплексно към ситуацията, то всичко ще бъде наред, няма да се изнервяте допълнително и пазаруването за лятната ваканция няма да се превръща в мъчение, а в забавно и вълнуващо изживяване.

Третата и може би най-важна стъпка е избирането на подходящия магазин за закупуване на всички необходимо. Голямо удобство е да можете да купите почти всичко от едно място и е привилегия да си спестите досадното обикаляне из хилядите магазини. Препоръчваме ви да изберете магазин, в който ще можете да откриете всичко на едно място – от банския, през дрехите за плажа, стигайки до слънцезащитните продукти и напитките и сканксове за из път. Най-досадното и напълно излишно нещо, което можете да направите е да обикаляте трескаво магазините из целия град в търсене на различни стоки.

Сега остана само да ви разкрием и още една тайна, която може да направи следващото ви пазаруване още по-приятно. Пазарувайки в магазините на Lidl в цялата страна през август за минимум 33 лв. и регистрирайки своята бележка на www.lidl.bg/3000 може да спечелите ваучер на стойност 3 000 лв.

Преподаване с помощта на комикси, ескейп стаи и онлайн игри

Даниел Пенев Фондация „Работилница за граждански инициативи“   Подобно на Иван Николов, за който ви разказахме в п...

Ако сте един от късметлиите, които ще бъдат изтеглени на 1 септември, ще можете да използвате своя Lidl ваучер многократно, за закупуване на любимите ви продукти, до изчерпване на сумата. Е, тогава може и да забравите за бюджета и списъка и да се отдаде на безразборно пазаруване.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com