Лято е! Не трупай вещи, създай спомени.

13744
Снимки: Skyvision

Екстремна личност си? Искаш да изживееш едно вълнуващо приключение, но все не ти стиска? Търсиш силни усещания? Ние имаме решение за теб! Избери екстремно изживяване, съчетано с невероятни гледки от SkyVision.

За Skyvision:

Вече над 12 години SkyVision споделя своята страст към летенето със своите клиенти и партньори. Вдъхновени от емоцията, смелостта и приключенския дух, те правят лесно подаряването на екстремни и приключенски подаръци – подаръци, които създават незабравими спомени и остават в сърцето завинаги!

От SkyVision предлагат на своите клиенти разнообразни преживявания – от най-зашеметяващите гледки до най-романтичните моменти за двама. Работят с най-добрите и утвърдени в своята област професионалисти, за да гарантират сигурност и удоволствие от преживяването.

Защо да се доверите на SkyVision?

Това, което отличава SkyVision от останалите сайтове за приключения, освен перфектното съотношение между качество и цена, е услугата полет с открит жирокоптер MTO sport или закрит жирокоптер CAVALON. Полета с жирокоптер е страхотен, вълнуващ, незабравим и не спира да те кара да се усмихваш! Той е свобода, вдъхновение, начин на живот за всички клиенти, които са се осмелили да погледнат света с птичи поглед. 

Може да се насладите на полета с жирокоптер, управляван от опитен пилот. Настанени в пилотската кабина, ще наблюдавате и слушате всички процедури от излитането до кацането, а ако имате желание при подходящи условия ще можете дори да поемете управлението на машината. С личен фотоапарат или малка видео камера може да запечатате това преживяване. Ние гарантираме, че няма да го забравиш и ще искаш да го повториш отново и отново. И всеки следващ път ще бъде още по-хубаво. И екстремно.

 

Лесно и бързо сортиране:

SkyVision са разделили услугите в категории според „мястото“, където се случва изживяването. Във всяка категория ще намерите различни по вид преживявания – от адреналин за най-смелите до забавни приключения за авантюристите и пълен релакс за тези, които искат да избягат от стреса.

 

ВЪЗДУХ – Полет с открит жирокоптер MTO sport или закрит жирокоптер CAVALON, Скок с бънджи, Тандемен скок с парашут, Панорамен полет с парапланер, Паратрайк или Мотоделтапланер, Урок по пилотиране, Полет с балон. 

За по-естремните личности силно препоръчваме скок с бънджи. Застанете на ръба и съберете смелост да скочите, гравитацията ще свърши останалото!

Подарете скок с бънджи от място по избор или споделете преживяването с любим човек, като скочите заедно в тандем (в прегръдка).

А можете да комбинирате две в едно - скок с бънджи от коша на топловъздушен балон. Издигате се на около 100 метра и политате обратно към земята с лудешка скорост. Емоция, която всеки трябва да опита поне веднъж в живота!

ВОДА – Рафтинг, Гмуркане с акваланг на Българското Черноморие или Никити, Парасейлинг, Флайборд, Ховърборд или Аква родео, Джет сафари, Ветроходна разходка, Яхтинг на яз. Искър, Каякинг. 

Перфектен подарък за любителите на водния свят. Отдайте се на любопитството към тайнството на красивия подводен свят с гмуркане с акаланг на място по избор - Созопол, Арапя или Шкорпиловци. Продължителността на това приключение е цели два часа.

За всичко ще се погрижи квалифициран водолазен инструктор, придружаващ Ви през цялото време. Започва се с подробен инструктаж, избор и слагане на екипировката. Следва влизане във водата и няколко минутно адаптиране към дишането с водолазен регулатор. Подводната разходка започва, когато се почувствате спокойни и сигурни. Няма да съжалявате, а видеозаснемането е подарък от SkyVision.

ЗЕМЯ – Дрифт такси, Офроуд с АТВ, бъги или джип, Конна езда, Преход с моторна шейна, Екстремен ден. 

Приключенията в категория "Земя" се провеждат почти целогодишно. И това е най-хубавото за нестихващия адреналин на екстремните личности. За тях предлагаме офроуд разходка с АТВ.

Приключението е еднакво вълнуващо през всеки сезон, защото без значение дали ще се нацапате в калта или измокрите в снега, изживяването носи незабравими моменти и желание за още!

Преди всеки старт се преценяват индивидуалните възможности на всеки участник и според тях се правят нужните промени в маршрута или темпото на каране. Всеки участник получава инструкции за безопасност, които следва да спазва. Участниците определят дали да има повече почивки или повече каране, a водачът ще се съобрази с технитe предпочитания. Маршрутите дават възможност за правене на снимки и видеоклипове в почивките. Нещо незаравимо и разбира се, изключително достъпно. Провежда се в София, Пловдив или Хасково. Продължителността на тази офроуд разходка варира между един и два часа.

ГРАДСКИ – Дегустация на шоколад, Ритуали за тяло, Рисуване и вино, Урок по стрелба, Картинг, Вечеря на тъмно, Кулинарен курс, Стаи със загадки, Музикален подарък, Битка с лъкове. 

Край на носталгията по зимата и зимните спортове със ски и сноуборд на открито в София с продължителност между 1 и 3 часа. 

Треньор и писта само на Ваше разположение + напитка по избор за всеки час.

Подарък за начинаещи и напреднали скиори и сноубордисти в сърцето на София.

В атмосферата на алпийски бар можете да карате ски и борд по бански и да пиете коктейла си. Барът е на една ска разстояние и за вашата наслада се грижи един от най-добрите баристи в България. Пистата е тип бягаща пътека, дълга 9 м и широка 5 м, с наклон 14 градуса и максимална скорост на спускане 25 км/ч.

АЛТЕРНАТИВЕН ТУРИЗЪМ – Луксозен ездови отдих, Винен туризъм, Риболовен отдих, Треска за злато, Еко отдих в юрта, Приключенско изкачване на Мальовица, Ледено катерене на водопад, Пещерно приключение, Детски приключенски лагери. 

И не на последно място предлагаме и малко отдих за двама. Лукс, уют и гостоприемство, съчетани с езда и отдих сред невероятна природа.

Заредете се с хиляди положителни емоции в един от най-красивите райони на България - този на Деветашкото плато и Крушунските водопади. Насладете се на гостоприемството на стопаните и домашно приготвената закуска. Опознайте света на конете и гарантирано ще превърнете ездата във Ваше любимо хоби.

Летни приключения:

Лятото вече е тук! Подари (си) пясък, вълни и безброй вълнуващи преживявания като гмуркане с акваланг на място по избор, джетпак, парасейлинг, ховърборд, управление на джет, управление на джет, водни ски, аква родео на язовир Батак, разходка с моторна лодка, ветроходна разходка или рафтинг по река Струма.

Няма да ни стигне цял ден да изброяваме всичките активности, които SkyVision предлагат, както и местата, на които те се провеждат. Броят на доверилите се на SkyVision и доволни клиенти са безброй. Техни отзиви може да видите в сайта.

Какво чакаш? Отиди на https://www.skyvision.bg/ и подари на себе си или на свой приятел един незабравим спомен. Ти го заслужаваш!

Довери се на дългогодишния опит на SkyVision за своето неповторимо изживяване. После ще ни благодариш.

1,2,3… ПРИКЛЮЧЕНИЕЕЕ

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com