Приморско - райски курорт, който посрещна стотици хиляди туристи и това лято

27353
Приморско - райски курорт, който посрещна стотици хиляди туристи и това лято
Снимка: Здравко Василев

Приморско е се оказа идеалното място за лятната ваканция на море на стотици хиляди и това лято. Изпълнения с изненадваща атмосфера град , запазеното очарование на малките улички с китни кръчми, прекрасните плажове с възможностите за семеен отдих, разходките по крайбрежието с лодки и яхти, риболовния туризъм, исторически музей, тракийското светиличе Беглик Таш...просто списъкът е безкраен и всеки намира нещо за себе си!

Това райско кътче, разположено на Южното ни Черноморие, ни посреща с топлите си слънчеви лъчи, хваща ни за ръката и ни отвежда директно към морето, което не за първи път се вълнува толкова силно, че ни вижда. Морето през август е доста бурно и не често има червен флаг, но това по никакъв начин не смущава туристите, които не могат да смогнат да се насладят на прекрасните гледки и забавления, които курортът щедро ти предоставя.

Бризът ни отвежда и на пристанището в града. Там има всичко, което ни е необходимо, за да бъдем щастливи . Погледът се спира на лодките и яхтите. А най-хубавото е, че и ти ще можеш да се насладиш на онази морска идилия, описана в толкова стихове.

Пристанището предлага организирани романтични разходки с пиратски кораби, яхти и лодки, които никога няма да забравиш. Възможностите са за кратка разходка в Дяволски залив или Фото екскурзия по бреговете на резерват Ропотамо и посещение на Тюленовата пещера. Необходима е единствено предварителна резервация на място на Пристанището или на телефон +359 896 702 327.

В Приморско освен рекреационния летен туризъм актовно се равиват и селски, културен, ловен, риболовен, спортен, екотуризъм и други видове. Така че, скъпи ентусиасти и приключенци, градът ви очаква и всеки ще остане изненадан и доволен от Приморско!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com