Vivacom представя пакети EON, които комбинират супер бърз интернет с изцяло нова телевизионна платформа

10341
Vivacom представя пакети EON, които комбинират супер бърз интернет с изцяло нова телевизионна платформа
Снимка: VIVACOM

Vivacom обявява нова ера в домашния интернет и телевизия с пускането на пазара на пакети EON. Те съчетават супер бърз интернет и изцяло нова телевизионна платформа с изключителни функционалности, сред които до 7-дневен архив на повече от 200 канала и един от най-големите каталози с качествено видео съдържание. 

Пакетите EON включват също мобилно приложение, което позволява на потребителите да гледат цялото съдържание навсякъде, по всяко време и на всяко устройство. Те включват и приложение за Smart TV, което предлага всички функционалности на EON, без да е необходим приемник (STB), както и специален детски профил със забавно и безопасно съдържание за най-малките членове на семейството.

Платформата ЕON се предлага в три лесни за разбиране пакета, които включват всички функционалности, богато съдържание и свръх бърз интернет. Те осигуряват добавена стойност за потребителите и ги улесняват да изберат варианта, който най-добре отговаря на техните нужди и бюджет.

Специалните първоначални оферти за нови и настоящи клиенти правят пакетите още по-привлекателни.

Пакетите EON дават на потребителите достъп до множество каталози в EON видеотеката с над 10 000 заглавия, които непрекъснато се обновяват. Те включват също така достъп до най-популярната VoD услуга в региона - Pickbox, както и до VIVACOM Arena, HBO OD, Discovery, History/C&I, Nickelodeon, Disney English, MyBaby TV, детската платформа Hopster и други. 

Мобилното приложение EON осигурява достъп до това съдържание от всяко устройство. Независимо дали е телевизор, смартфон, таблет или уеб - интерфейсът е еднакъв, менюто - интуитивно, а навигацията - бърза и лесна. 

Приложението EON Smart TV ще бъде включено и в офертите за сателитна телевизия. 

EON е една от най-популярните телевизионни и интернет платформи в Югоизточна Европа. Всеки пакет EON се предлага с приемник с операционна система Android TV, която прави всеки телевизор смарт с достъп до интернет, YouTube и различни Andorid TV приложения. 

Потребителите с Android Smart TV получават пълен достъп до платформата и съдържанието на EON дори и без приемник. Необходимо е само да изтеглят приложението EON Smart TV.

EON пакетите осигуряват и супер бърз интернет в 10 Gbps оптична мрежа на Vivacom. Над 115 000 домакинства в София, Пловдив, Варна, Бургас и Стара Загора вече имат достъп до новата технология, която компанията стартира в края на 2020 г. Vivacom продължава да разширява мрежата и до края на тази година се очаква тя да бъде достъпна за над 300 000 домакинства.

Въвеждането на платформата EON е поредната стъпка на Vivacom - сега част от международното семейство на United Group, водещ доставчик на телекомуникационни и медийни услуги в Югоизточна Европа, за предоставяне на изключително клиентско изживяване.

Потребителите могат лично да се уверят в качествата на EON като една от водещите платформи за домашен интернет и телевизия в региона, като посетят някой от обновените магазини на Vivacom. Наскоро те бяха освежени и предлагат нов, модерен дизайн и възможност клиентите да тестват на практика технологичните услуги, които компанията предоставя.

Пълна информация за пакетите EON можете да намерите тук

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от UNLIMITED TECH GUIDE:

Велики оферти за 5G смартфони от Vivacom

Супер оферта от Vivacom: Най-качественият оптичен интернет в България с 50% отстъпка за цяла година

Във Vivacom над 700 служители са част от експертни програми за развитие

Vivacom Регионален грант подкрепя 10 проекта със 100 000 лева (СНИМКИ)

Кои са най-гледаните филми и сериали в EON Видеотека през март

Vivacom спечели призовото първо място в категорията „Инвеститор в човешкия капитал“ (СНИМКИ)

Специална филмова селекция с Брус Уилис в EON видеотека

Vivacom представя специална празнична селекция от филми в EON видеотека по случай 8 март

Vivacom със специална оферта за малкия и среден бизнес

Vivacom предлага 50% отстъпка на планове Unlimited при покупка на Vivacom 5G смартфон

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Unlimited Tech Guide