Vivacom с нова онлайн кампания за най-актуалните Honor смартфони и слушалки

1846
Vivacom с нова онлайн кампания за най-актуалните Honor смартфони и слушалки
Снимка: Vivacom

Vivacom стартира в своя онлайн магазин кампания, в рамките на която ще предложи някои от най-актуалните и търсени устройства с марка Honor с отстъпки, достигащи до 100 лева. Тя ще продължи от 20 до 31 май. Сред актуалните устройства в нея са смартфонът Honor 50 5G, който ще се предлага с подарък – слушалки Honor CHOICE X, смартфонът Honor 50 Lite, както и безжичните слушалки Honor Flypods Lite.

Honor 50 5G

Vivacom пуска предварителна поръчка на новите смарт часовници Huawei GT3 Pro в комбинация със слушалки от същата марка

Vivacom започна предварителна поръчка на най-новия умен часовник от серията Huawei GT – Huawei GT3 Pro. Той идва в две версии, вд...

Това е страхотен компактен смартфон с минималистичен дизайн, мощна четворна задна камера и поддръжка на 5G услуги. Той e напълно съвместим с 5G мрежата на Vivacom, която е най-бързата в България на базата на анализ на Ookla® на Speedtest Intelligence®*. Тя е и най-голямата в страната с покритие в над 530 населени места и курорти.** Екранът му е 6,57-инчов OLED, с резолюция 2340 х 1080 px и съотношение към корпуса – цели 89,7 процента.

Основният сензор на задната камера е 108 MP, като освен него тя разполага с един 8 MP ултраширокоъгълен, един 2 MP макро и още един 2 MP сензор за дълбочина. Предната камера е 32 MP. Процесорът на модела е 8-ядрен Qualcomm Snapdragon 778G, оперативната памет е 8 GB, a вградената памет - 256 GB. Батерията му е с капацитет 4300 mAh. Телефонът е с операционна система Android 11, поддържа Wi-Fi, Bluetooth, NFC и GPS позициониране. В рамките на кампанията Vivacom ще го предлага с подарък – слушалки Honor CHOICE X.

Honor 50 Lite

Този смартфон също се отличава с красив дизайн и редица иновации, характерни за марката Honor. Дисплеят му е IPS LCD с диагонал 6,67 инча, резолюция 1080 x 2376 px и съотношение към екрана 89,5 процента. Той също има четворна задна камера, чиито основен сензор е 64 MP. Останалите са идентични с тези при Honor 50 - 8 MP ултраширокоъгълен, 2 MP макро и 2 MP за дълбочина.

Моделът поддържа мобилни комуникации от четвърто поколение (LTE), безжичните технологии Wi-Fi, Bluetooth 5.0, NFC, както и GPS позициониране. Работи с операционна система Android 11. Батерията му също е 4300 mAh и поддържа бързо зареждане, което позволява достигане на 40% за 10 минути. Сред екстрите на апарата са още сензор за пръстови отпечатъци, акселерометър, жироскоп, сензор за близост и компас.

Vivacom представя новите впечатляващи смартфони Realme 9 Pro+, Realme GT2 Pro и Realme C31

Vivacom разширява портфолиото си от устройства с три страхотни нови модела с марката Realme. Това са представените съвсем наскоро смарт...

Honor Flypods Lite

Тези красиви безжични стерео слушалки комбинират високо качество на звука, подходящо както за слушане на музика, така и за провеждане на разговори, с елегантен дизайн и лесно управление с докосване. Те поддържат безжичния стандарт Bluetooth 4.2, имат 10 метра обхват и са съвместими с операционните системи Android и iOS. Имат три часа автономна работа. Предлагат се със станция за зареждане с 410 mAh батерия.

 

* Според анализ на Ookla®, основан на данните от Speedtest Intelligence® за 01.07.-31.12. 2021, валидни само за най-бързата 5G мрежа. Търговските марки на Ookla се използват с разрешение. Повече на vivacom.bg.

** Най-голямо покритие на 5G мрежа след сравнение по публично достъпна информация към 07.01.22 за покритието на операторите по брой населени места и курорти. Повече на vivacom.bg.

Vivacom вече предлага смартфоните Samsung Galaxy A33 5G и Samsung Galaxy A03

Vivacom предлага за българските фенове на марката Samsung два нови смартфона – Samsung Galaxy A33 5G и Samsung Galaxy A03. Това с...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от UNLIMITED TECH GUIDE:

Велики оферти за 5G смартфони от Vivacom

Супер оферта от Vivacom: Най-качественият оптичен интернет в България с 50% отстъпка за цяла година

Във Vivacom над 700 служители са част от експертни програми за развитие

Vivacom Регионален грант подкрепя 10 проекта със 100 000 лева (СНИМКИ)

Кои са най-гледаните филми и сериали в EON Видеотека през март

Vivacom спечели призовото първо място в категорията „Инвеститор в човешкия капитал“ (СНИМКИ)

Специална филмова селекция с Брус Уилис в EON видеотека

Vivacom представя специална празнична селекция от филми в EON видеотека по случай 8 март

Vivacom със специална оферта за малкия и среден бизнес

Vivacom предлага 50% отстъпка на планове Unlimited при покупка на Vivacom 5G смартфон

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Unlimited Tech Guide