6 неща, които ви трябват за почивка сред природата

22632
6 неща, които ви трябват за почивка сред природата
Снимка: iStock/Guliver

С покачването на температурите се повишава и желанието ни да прекарваме повече време на открито. Освен, че има много доказани ползи чисто здравословно, споделянето на различни дейности на открито укрепва семейната връзка. Независимо дали планирате еднодневна екскурзия до някой голям парк, планина, или просто релаксиращ ден в двора на вилата, стига да сте заедно и сред природата, забавлението е гарантирано! Затова днес ще ви дадем няколко идеи какво да сложите в багажа, за да бъдете спокойни и подготвени за всякакви ситуации.

1. Постелка за пикник

Специалната постелка за пикник превръща слънчевите поляни и каменисти плажове в приятни дневни зони за пикник, разговори и игра. Препоръчваме ви този вариант вместо одеяло, защото постелката не се мокри, ако има роса по тревата и е по-удобна за сядане. И не се притеснявайте, че заема място - лесно е да се сгъне и да се носи като чанта. Изберете модел, който може да се пере и така няма да се притеснявате, ако децата ви случайно разсипят нещо отгоре.

Постелка за пикник с изолираща долна страна, от 12 април в Lidl.

2. Репелент за насекоми

Спрейовете против насекоми са чудесен начин да се запазите в безопасност. Но те трябва да се нанасят внимателно, да се подновяват, а пък и не дават гаранции за всички видове “приятелчета”, които може да срещнете на открито. Ето защо по-добрият вариант от репелент е ултравиолетова лампа против насекоми, която е с вградена презареждаща се батерия. Така ще сте напълно спокойни и ще можете да се насладите на красивата природа, без да се притеснявате, че ще бъдете ухапани.

Ултравиолетова лампа против насекоми, от 15 април в Lidl.

3. Многофункционален инструмент

Сигурни сме, че във всеки от нас дреме по един скаут. Никога не знаете кога може да ви се наложи да поправите или отрежете нещо, да затегнете колелото на велосипеда или да отворите някоя бутилка. Затова е добре да сте подготвени с мултифункционален инструмент. Толкова много джаджи на едно място. Изключително практично и подходящо за различни ситуации, когато сте сред природата или пък вкъщи.

Мултифункционален инструмент с включено калъфче за съхранение, от 12 април в Lidl.

4. Мокри кърпички

Дръжте поне 2 опаковки мокри кърпички под ръка за всички онези неща, които ще срещнете по време на вашия излет - прах, кал, пот, разлят сок и всичко останало. Те са незаменими, когато нямате наблизо течаща вода и няма как да се измиете добре. Съветваме ви да изберете такива с антибактериална съставка, за да сте напълно сигурни, че сте отстранили замърсяванията и бактериите.

Промо пакет Agiva Антибактериални влажни кърпички, от 12 април в Lidl.

5. Нещо за бързо хапване

Сигурни сме, че имате изготвено меню за вашето кратко бягство сред природата. Но ви препоръчваме да носите под ръка и нещо за "залъгване на глада", особено ако сте с малки деца. Някакви вкусни лакомства биха ви свършили чудесна работа, а пък и няма да ви тежат. Индивидуално опакованите меденки са много подходящи – не се налага да ги пипате с голи ръце, заемат малко място и ви зареждат с енергия.

Меденки опаковка XXL,от 12 април в Lidl.

Ако сте решили да си направите пикник на някое живописно място или пък да тръгнете на поход в планината, сандвичите са наистина идеални за целта. Приготвят се лесно, нямате нужда от сложни продукти, има голямо разнообразие от варианти, а и засищат. Комбинирайте с утоляващо плодово сокче, като малките опаковки са много удобни и няма опасност от разливане.

Ето и една вкусна рецепта, която е подходяща както за деца, така и за възрастни.

6. Хладилна чанта

И като споменахме храната, то със сигурност ви трябва място за съхранение - достатъчно просторно, за да може да побере и напитки за цялата компания. Предлагаме ви електрическа хладилна кутия, която може да охлажда до 20 градуса под температурата на въздуха, а най-хубавото е, че може да се включва в запалката на автомобила. Така, независимо къде сте, ще имате със себе си вкусна храна и разхлаждащи напитки.

Електрическа хладилна кутия, oт 12 април в Lidl.

 

Природата ви зове да се насладите на нейните богатства в приятна компания. Може да откриете тези и още предложения за приятна почивка от 12 април в Lidl.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com