Как да изберем ослепителна рокля за всеки празник?

28302
Как да изберем ослепителна рокля за всеки празник?
Снимка: Creative

Бъди неотразима само с един клик

Със сигурност всяка жена се е изправяла сутрин пред гардероба, чудейки се какво да облече, за да бъде различна от останалите и едновременно ослепителна до неузнаваемост. Това се случва дори по няколко пъти на ден. Истинска мъка.

Мислите си, че няма решение на този проблем и вечно ще си купувате нови и нови рокли, къси, дълги, на флорални мотиви, тесни, официални, които на втория ден вече ще Ви се струват не толкова интересни и смятате, че не Ви отличават достатъчно. Е, ние имаме решение на твоя проблем.

Сещате ли се за онзи момент, в който сте попаднали на подходящата дамска рокля в правилия момент за специалния случай, а може би и за специалния човек? Може да си го спомняте, но Creative се грижи да го преживеете отново, отново и отново. Все по-хубав и вълнуващ!

В магазини Creative асортиментът от дамски рокли за всеки повод, размер, сезон и вкус е голям, а цените са изключително ниски. Всеки ден има нови артикули, а освен това и намаленията валят като порой. Сега може да посетите сайта на Creative и да се уверите в качеството не само на женските рокли, а и на всички стоки, които предлагат. Не пропускайте намаленията!

За тези, които не знаят, в офертите на Creative са включени топ-продукти, следващи хитовите модни трендове в световен план. Екип от професионалисти се грижи за своите клиенти, като следи и представя последните тенденции при дамските дрехи – рокли, блузи, гащеризони, панталони, поли, потници. А най-хубавото е, че цените са изключително изгодни!

Creative се отличава с качествени материи, перфектни кройки и ексклузивни модели за взискателната съвременна жена, която иска да подчертае своята индивидуалност, фигура, вкус и стил. Стоките се предлагат три размера – S, M и L.

Ако все още не сте се изкушили да го направите, чуйте това – те продават в цели 9 държави - България, Гърция, Румъния, Чехия, Хърватия, Словакия, Унгария, Словения и Германия.

Ако предпочитате да се уверите в качеството на женските дрехите и аксесоари, които Creative са подбрали с много любов за Вас, можете да посетите магазините на следните адреси:

гр.София, Студентски град, бул.Акад.Борис Стефанов 4. Работното време на магазина е всеки ден от 09:30 до 20:30 (без почивен ден). Телефон за връзка: 089 012 89 89

гр.Благоевград, кв.Еленово, ул.Преслав 2. Работното време на магазина е от 09:30 до 19:30. Телефон за връзка: 089 420 01 02

Гр. Пловдив, ул. Райко Даскалов 41. Работното време на магазина е от 10:00 до 19:30. Телефон за връзка: 0890 20 01 02

Заповядайте!

 

Предстои отварянето на още магазини в страната. Ние вече нямаме търпение! А ти?

Ако и ти си толкова нетърпелив като нас, отиди в сайта на Creative и разгледай всичките им предложения. Сега можеш да се възползваш от намаленията за роклите и всички останали дамски дрехи до 70%.

Не се притеснявай да посетиш и физическите им обекти, тъй като магазините се дезинфекцират редовно. Служителите спазват абсолютно всички мерки за сигурност и едновременно работят усилено, за да Ви накарат да заблестите в своя ден с ослепителна дамска дреха.

Какво чакаш? После ще ни благодариш.

Приятно пазаруване!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com