Как да съчетаваме слънчевите си очила с дрехите

12501
Как да съчетаваме слънчевите си очила с дрехите
Снимка: Actualno.com

Есента е времето, когато листата падат и всичко сякаш става по-тъжно и меланхолично. И точно тогава е най-подходящото време да бъдеш цветна и дръзка. Да погледнеш света през розови очила. Буквално и преносно.

Научете няколко съвета от Меги Петкова, отличена с приза Златна игла за "Най-добър млад дизайнер" за 2017 година. Тя е и дизайнер на бранда MP DESIGN.

Ако трябва да назовем само един аксесоар, който винаги трябва да имаме, през всеки един сезон от годината, то това със сигурност са слънчевите очила. Дали ще предпочетеш да уловиш своята доза слънце край морето в планината или на лежерна разходка в обедната почивка, очите ти винаги ще имат нужда от сигурна защита.

Очилата са любим аксесоар, който лесно можем да съчетаем с всяка дреха в гардероба си. От котешко око до авиатор модел, има твърде много стилове, от които да избирате. Никога не знаем кой винтидж модел ще се завърне на мода, затова следим тенденциите и избора на знаменитостите.

Не забравяйте да съобразите дрехите си със слънчеви очила или нека те ви вдъхновят да носите най-смелите и дръзки тоалети от гардероба си. Очилата лесно се комбинират, от плажна разходка до ежедневна визия за големия град. Съчетавайте смело, няма опция да сбъркате ако сте намерили правилната форма за вашето лице. Новите очила трябва да са не само красиви и със силна слънчева защита, но и да пасва на очите ни, формата на лицето и цвета на кожата ни. Дайте на слънчевите очила поле за изява.

Очилата остават модната находка, която трябва да имаш в чантата си целогодишно. Със сигурност класическите стъкла са вечна тенденция, но бонбонените и колоритни цветове са това, с което ще приковете погледите върху себе си. Цветните варианти се предлагат във всички различни стиловe, така че можете да изберете любимия си цвят. Ако обаче имате нужда от по-сигурна защита от слънцето, изберете по-тъмни стъкла.

На снимката Меги носи стилни черно-бели очила Polaroid - бранд, който винаги е бил иновативен, придържащ се към нуждите на времето и налагащ тенденции.

Цветните стъкла са много подходящи, когато навън е облачно или е време за фотосесия. Те са перфектният аксесоар в съчетание с вдъхновена от 90-те рокля и класически черни кубинки.

Меги е прекрасна със слънчевите очила PLD 6114/S на Polaroid. Кръгла рамка с поляризирани стъкла, през които светът винаги изглежда розов.

Ако обаче не сте типът човек, който обича да си играе с модерните стилове при слънчевите очила, то заложете на класическите авиатори, които определено са в ТОП тенденциите за 2020 година. Авиаторите сякаш никога не излизат от мода. Те стоят добре на почти всеки и можете лесно да ги комбинирате с всяка модна находка.

Моделът очила "без очила" или така наречените напълно прозрачни стъкла, тип диоптрични със златна, сребърна или цветна рамка са едни от най-предпочитаните този сезон. В почти всякаква форма, но челните места държи кръглата форма. Съчетавайте ги смело с всяка една дреха и цвят, повод и място – от анцунг в парка, до феерична рокля с кожено яке в ресторант или голям и топъл есенен пуловер. Смело гледайте света през любимия си модел очила и колекционирайте погледи.

Polaroid ще ви дадат всичко, от което можете да имате нужда тази есен, когато става въпрос за слънчеви очила – качество и практичност. Нека само хубави гледки се отразяват в стъклата на очилата ви...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com