Кои са най-свежите спортни обувки?

3108
Кои са най-свежите спортни обувки?
Снимка: iStock/Guliver

Спортните обувки отдавна прескочиха прага на спортните зали, за да направят градската мода много по-цветна, интересна и комфортна. Звездите носят маратонки дори на червения килим с елегантни аутфити за контраст.

Но какво все пак избираме да обуем за часовете във фитнеса? Коя е правилната обувка, когато ни предстоят по-интензивни натоварвания? Новото поколение спортни обувки комбинират качествени материали и изработка, комфортен дизайн, издръжливост и не на последно място – позволява на крака да диша. Срещат се дори модели със сензори, които измерват нивото на натовареност, когато тренираме.

Ето и някои от по-тренди моделите този сезон, които е време  да се срещнеш:

Puma за тичане

Записа ли се за следващия маратон? Може би вече усилено тренираш всеки ден? Или просто обичаш да спортуваш активно за тонус и здраве? При всички случаи за тичане всеки има нужда от обувки със специален дизайн. Изработен от текстил и подходяща подметка. Спортните обувки за тичане са подходящи за всеки сезон, все пак през зимата по-често избираме да заменим тичането в парка с активности на пътеката във фитнеса.

За по-небрежни аутфити може да заложиш на спортни обувки Puma. Те са чудесна опция за феновете на естетиката от 90-те. Комбинираме ги с дънки и яке и бързо сглобяваме комфортна и приятна визия.

Спортни обувки Nike

Спортните обувки вече са незаменимо съкровище не само в гардероба ни за спорт, но и за ежедневието. Този тип обувки прескочиха границите на своята функционалност и се превърнаха в наистина прекрасно допълнение към толкова много стилове и комбинации в облеклото.

Моделът Tanjun на Nike е изработен от текстилен материал, имат заоблена форма и ергономична подметка. Той прави прехода от фитнеса до аутфитите за ежедневието толкова по-лесен. От друга страна моделът Court Royal е чудесна опция за по-градски стайлинги. И ни харесва позиционирането на бранда върху обувката.

За небрежните визии през уикенда залагаме на по-изчистени модели от по-пътен текстил с дискретни акценти и малко лого.

Марката Nike предлага и обувки, специализирани за спорт и фитнес с подметка, която поддържа комфорта на крака и в периоди на интензивни тренировки и повече потене. А също така и не се плъзга.

Спортни обувки с интересен дизайн

Спортните модели са налични в много магазини, но за наше удобство залагаме на онлайн магазините. Много интересен дизайн, който привлече вниманието ни, е този от колаборацията на Fenty и Puma с масивна платформа. Много Fashion е високият модел до глезена на Converse, но и също и по-изрязаните му вариации.

Друга супер обувка за тичане, но и за ежедневието е Hovr Phantom на Under Armor с антишокова подметка, подходяща и за бягане по неравен терен.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛЕЗНО:

Долар - лев. Колко струва един щатски долар към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Правете това на работа, за да имате повече енергия и да сте по-продуктивни

5 признака, че тялото ви е задръстено с токсини

Кои са "позволените храни" при колит?

Тези зодии със сигурност ще ви предадат

Парене и сълзене на очите: възможни причини и лечение

Как да намалим незабавно кръвната си захар?

Рязко замайване и гадене - причини за възникване

Защо винаги виждам 11:11 на часовника?

Как да разберете каква е вашата любовна съвместимост със съпругата ви?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Полезно