Мъжки парфюми - какво трябва да знаем

12162
Мъжки парфюми - какво трябва да знаем
Снимка: Архив

Парфюмът е един от най-силните афродизиаци. Правилно подбран, той повишава самочувствието и подчертава силата и мъжествеността. Вижте какви са ароматите, които ще зарадват всеки мъж!

 

Как да изберем правилния парфюм


Как да изберем хубав мъжки парфюм? Това не е никак лесна задача. Затова сме подготвили няколко ценни съвета. Мъжките парфюми, за разлика от дамските, не съдържат много съставки и формулите им са сравнително опростени. Причината за това е ясна - семплото ухание е свързвано със сила и самочувствие. Най-желаните нотки в парфюмите включват: жасмин, пачули, мускус и кедър. Разбира се, парфюмеристите често разнообразяват композицията, като добавят малко флорални и плодови акорди към нея, но сладките аромати никога не са техният доминиращ елемент.


Преди да се спрете на дадено ухание, трябва да определите какви са вашите предпочитания или тези на човека, за когото го избирате. Хората с огнен темперамент със сигурност ще харесат аромати с осезаем ориенталски или дървесен нюанс. Обърнете специално внимание и на композициите на основата на мускус. По-спокойните мъже ще харесат по-меки и освежаващи флорални и дървесни нотки, идеални за носене в ежедневието.


Перфектният подарък

Красивият флакон, пълен с божествено ухаеща течност, е идеален подарък не само за жени. Мъжката половина също ще оцени високо такава изискана изненада. Изберете съвършения аромат, който да бъде подходящ за всеки повод. Продукти, на базата на бергамот, ванилия, канела, кожа и дървесни щрихи, ще отговорят на очакванията и на най-взискателните господа. Много подходящи са качествените парфюми Hugo Boss.Те са елегантни и същевременно напълно подходящи както за работа в офис, така и за вечерно парти с приятели. 


Аромат, съобразен със сезона


Знаете ли обаче, че един парфюм определено не е достатъчен? През лятото избираме освежаващи композиции на основата на лимонена трева и плодове. Такива аромати са много по-леки и са по-подходящи за горещините през август и юли. През есента и зимата вниманието ни е насочено към парфюмни води на основата на подправки и дървесни аромати. Знаете ли, че топлината на нашата кожа подсилва интензивността на уханието, което носим? Ето защо в по-хладните дни леките композиции изчезват по-бързо. От друга страна, дълбоките нотки, базирани на тамян, например, обгръщат тялото като топъл пуловер и се освобождават постепенно през целия ден.


Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛЕЗНО:

Долар - лев. Колко струва един щатски долар към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Правете това на работа, за да имате повече енергия и да сте по-продуктивни

5 признака, че тялото ви е задръстено с токсини

Кои са "позволените храни" при колит?

Тези зодии със сигурност ще ви предадат

Парене и сълзене на очите: възможни причини и лечение

Как да намалим незабавно кръвната си захар?

Рязко замайване и гадене - причини за възникване

Защо винаги виждам 11:11 на часовника?

Как да разберете каква е вашата любовна съвместимост със съпругата ви?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Полезно