Тези зодии ги чака голямата любов през пролетта

11029
Тези зодии ги чака голямата любов през пролетта
Снимка: iStock/Guliver

Всички с нетърпение очакваме пролетта – ново начало, а защо не и нова любов. Ето кои зодии ще срещнат любовта през пролетта и кои ще се радват на хармонични отношения с половинките си.

Необвързаните Риби да се готвят за голямата любов. Още в началото на годината ще имате куп обещаващи срещи с много положителни емоции. Ако през зимата пропуснете шанса си, то през пролетта няма да избягате. Голямата любов ще ви намери. Семейните Риби ще се радват на щастливи мигове заедно и пълна хармония в отношенията.

Трудно начало на годината в любовта за Везните. Но през пролетта нещата се променят. Самотните Везни ще бъдат толкова привлекателни, че ще имат многобройни шансове за флирт и интересни срещи. Ще бъдете обект на обожание и преследване. Не се оставяйте суетата да ви завладее. Нека сърцето ви поведе към любовта, която според звездите, ще бъде дългосрочна. Обвързаните двойки ще плуват в морето на разбирателството и любовта.

Дали Водолеят ще срещне голямата любов зависи изцяло от него. Представителите на този знак заемат позиция на коварен прелъстител, в центъра на много срещи и възможности за флирт. Внимавайте. Само от вас зависи дали ще откриете мечтаната любов или ще се оставите в дебрите на суетата да бъдете просто обожавани.

Тези три зодии ще бъдат с разбито сърце през 2021 година

Трудно започва новата година за Козирог. Обвързаните двойки ще са изложени на изпитания, но през пролетта идва и хармонията. Не така стоят нещата при самотните Козирози. Те имат всички шансове да намерят истинската любов, дори без да го очакват и да пришпорват нещата.

Пролетта е време за нови приключения за необвързания Стрелец, той е само на ръка разстояние от съдбоносно запознанство, което ще промени целия му живот. Не така благоприятни са нещата при семейните Стрелци. Идилията ще бъде често нарушавана от дребни неразбирателства и битови конфликти.

Пролетта ще донесе много нови запознанства, които необвързаният Лъв ще приеме с неохота. Като че ли статут на „свободен“ му се нрави и подхожда предпазливо към всички намеси на звездите. Но човек не може да си избяга от съдбата. Пролетните топли дни ще дойдат при Лъва с нова среща, която ще ескалира в дълга и сериозна връзка.

Много интересни запознанства очакват телците през пролетта, които ще бъдат използвани за флирт и създаване на трайна връзка. Дали ще се получи, зависи изцяло от Телеца. Семейните представители на зодията ще се радват на пълно щастие и хармония във връзката. Никакви разногласия няма да попречат на силните им чувства.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛЕЗНО:

Правете това на работа, за да имате повече енергия и да сте по-продуктивни

5 признака, че тялото ви е задръстено с токсини

Кои са "позволените храни" при колит?

Тези зодии със сигурност ще ви предадат

Парене и сълзене на очите: възможни причини и лечение

Как да намалим незабавно кръвната си захар?

Рязко замайване и гадене - причини за възникване

Защо винаги виждам 11:11 на часовника?

Как да разберете каква е вашата любовна съвместимост със съпругата ви?

Митове и истини за здравословното хранене, които всеки трябва да знае

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Полезно