X
 
 

Кабинет по безопасност на движението за учениците на старозагорското училище "Кирил Христов" (СНИМКИ)

545 0
photo of Кабинет по безопасност на движението за учениците на старозагорското училище "Кирил Христов" (СНИМКИ)
Снимка: Община Стара Загора
Специална настилка, представляваща пътно платно със знаци и маркировка, подариха от Сдружението с нестопанска цел "Аз съм бъдещето. Пази ме!" на възпитаниците на Основно училище "Кирил Христов" в Стара Загора. За новата придобивка днес в училищния двор се състоя весел детски празник, в който участваха учениците от 4-ти клас.

Детска площадка по безопасност на движението откриха в Асеновград

Площадка по безопасност на движението бе открита в Асеновград, предаде кореспондентът ни от града. Повод за инициативата е кампанията ...

Освен оборудването за кабинета по безопасност децата получиха и две интерактивни игри, които ще им помагат и в обучението  бъдат полезни и по време по математика. На празника имаше много изненади, усмивки и томбола, която зарадва едно дете с нова тротинетка. 

Инициативата на сдружението, което призовава за отговорност на пътя шофьори и пешеходци, бе подкрепена от община Стара Загора. Благодарност за начинанието и подаръците изказа директорът на училището Господин Балъкчиев. Гости на празника, който се проведе с финансовата помощ на фирма "ACB Consulting Ltd", бяха представители на БЧК и ОД МВР - Стара Загора, сектор "Пътна полиция" и родители.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
missing image
ЛЮБОВЕН хороскоп за 19-20 октомври

Овен Много е вероятно да се почувствате неудовлетворени от връзката си. Емоциите ще се дължат на възникнал спор, но не правете генерални заключения....