MTV обяви още от звездите на MTV Presents Varna Beach

3451
MTV обяви още от звездите на MTV Presents Varna Beach
Снимка: Screenshot

Лятото в България се очертава да бъде все по-горещо след като МTV официално обяви втората вълна от изпълнители, които ще бъдат част от най-мащабното музикално събитие на живо в България.

MTV Presents Varna Beach ще бъде изключително изживяване, като в него участие ще вземат селекция от страхотни международни изпълнители. Фестивалът ще се доведе на 15 юли на варненския плаж. Той ще бъде записан и излъчен по телевизията в целия свят, като по този начин ще постави Варна на световната музикална карта.

Български звезди очакват с нетърпение мега събитието на MTV у нас (ВИДЕО)

Вълнението около провеждането на MTV Presents Varna Beach нараства бързо, след като много популярни личности в България се обединиха и ...

Само седем седмици до невероятното шоу, вълнението в страната нараства. MTV Presents Varna Beach е първото международно събитие от такъв мащаб, което ще се проведе в България. Дизайнът на над 80-метровата сцена е вече готов и екипът на MTV работи усилено във Варна, за да създаде тази невероятна продукция. Живото шоу ще развълнува публиката в България, както никога досега.

Ето и следващите артисти, които ще  вземат участие:

Джонас Блу (Jonas Blue) е изпълнител с три платинени сингъла и многобройни мега хитове, класирани на върха на музикалните класации. Той със сигурност ще взриви публиката на MTV Presents Varna Beach. Британецът създава модерното звучене на лятото и хитовете му Fast Car, Perfect Strangers и By Your Side са световните летни саундтракове. Това е първото посещение на Джонас Блу в България и той наистина ще направи страхотно шоу. Джонас споделя, че е изключително развълнуван, че ще посети страната ни за първи път.

Пламена Маринова: Варна е готова за най-грандиозното музикално събитие в България

Една чудесна новина зарадва всички, обичащи да купонясват - MTV обяви, че това лято ще осъществи MTV presents Varna Beach – гранд...

За първи път Редфу (Redfoo), един от членовете на LMFAO, ще пее на живо в България! Редфу е награждаван рапър от Америка, текстописец и актьор, тотална световна сензация! Той записа някои от най-успешните хитове в класациите за всички времена, сред които Party Rock Anthem, който се изкачи на върха на световните класации и има над 1.2 млрд. гледания в YouTube. Изпълненията на Редфу са винаги впечатляващи, ангажиращи публиката и много забавни. Други негови супер хитове са Sexy and I Know It и Let’s Get Ridiculous. Редфу ще направи страхотно шоу на варнеския плаж на Варна, невиждано досега!

Българският дует Pavell&Venci Venc’ също потвърди участието си заедно с международните артисти в MTV Presents Varna Beach. Уникалното им звучене направи топ хитове песни като „Единствената“ ft. Моисей, “SeTaaBrat”, “Vdigam LEVEL”, „Момичето от квартала“, „Любов“ с Михаела Филева и мн. други. Това страхотно дуо и Поли Генова ще подкрепят международните артисти на 15 юли.

Стийв Аоки, Тайни Темпа, Горгон Сити, Джонас Блу, Редфу и Rewire&Varski, Pavell и Venci Venc’ и Поли Генова са потвърдилите изпълнители, които също ще участват на MTV Presents Varna Beach на 15 юли във Варна.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от МУЗИКА:

Сопраното Фатма Саид изправи публиката на крака по време на първия си концерт в България

Рок симфония "Simply the Best" с песните на Тина Търнър на 3 юни в зала 1 на НДК

Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени" обявиха лятно турне

Група ALI обяви два нови концерта - в Пловдив и София

Легендарният китарист Ингви Малмстийн ще свири в Пловдив през юни

Piranha и Goliath се присъединяват към концерта на Brujeria в "Маймунарника"

Емели Санде с първи концерт в България

Дивата на Скандинавия - Елза Драйзиг, с първи концерт в София

Един от най-великите съвременни пианисти - Сергей Бабаян, с концерт с оркестър "Кантус Фирмус"

Шведските легенди ABBA ще получат Рицарски орден

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com