Младежи ще дискутират ЕС в Горна Оряховица

1559
Младежи ще дискутират ЕС в Горна Оряховица
Снимка: Община Горна Оряховица

От 29 до 31 март 2019 г. град Горна Оряховица ще бъде домакин на ХІІ Национална младежка среща, която ще събере млади хора от цялата страна под патронажа на европейския депутат Ева Майдел. Мотото на форума е „Ние сме бъдещето“. Участниците са младежки групи от Стара Загора, Ямбол, Карнобат, Димитровград, Хасково, Казанлък, Сливен, Търговище, Варна, Силистра, Свищов, Козлодуй, Левски, Златица, София, Монтана, както и от Горна Оряховица. Съорганизатори на срещата са сдружението „Горнооряховски младежки парламент” и община Горна Оряховица. Приветствие към младите хора ще поднесе кметът на общината инж. Добромир Добрев.

Програмата на срещата предлага възможности за споделяне на опит и дискусии по важни теми от актуалния дневен ред на обществото. Евродепутатът и младежки лидер Ева Майдел ще говори по темата „Един ден без Европейския съюз“. Ивелина Борисова, студентката от МУ във Варна ще представи темата за здравето. Георги Ненов, който е създател на един от най-успешните български подкаст канали „Свръхчовекът с Георги Ненов“ ще разкаже как се използват новите технологии, за да се черпи вдъхновение. Александър Куманов и Милена Захариева от фондация „Четиридесет и две“ и форум „Ключ“ ще акцентират върху силата на думите и успешните послания. Людмила Цветанова, председател на „Център Мария“ и Николета Попкостадинова от платформа „LoveGuide“ ще споделят своя опит.

Цонев: Доган се оказа прав, че пътят на България към Европа минава през Босфора

Когато в началото на 90-те години Доган произнесе прословутата фраза, че пътят на България към Европа минава през Босфора всички му ско...

Практическите модули на срещата предлагат включване на младежите в различни арт ателиета – за плетене на калоферска дантела с Маргарита Бонева и Кремена Димитрова, правене на българска бродерия с Иван Маринов, работа с царевична шума и плъстене на вълна със Снежана Златарска.

Треньорът на Таекуондо клуб „Инвикта“ Стефан Купичков и неговият помощник Пламен Николаев канят ранобудните младежи за сутрешно зареждане с енергия. Младежкият театър „Алтернатива“ при народно читалище „Напредък – 1869“ е подготвил поздрав към всички участници. Организирана е вечер на настолните игри с Ивайло Драганов и са подготвени много музикални игри за презареждане.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ВЕЛИКО ТЪРНОВО:

Хората в Павликени си имат камила (СНИМКИ)

Сериозна авария: Велико Търново е без вода

След 14 бременности: 33-годишна жена роди за 11-и път у нас

2-годишно дете почина в болницата във Велико Търново

Два дни грипна ваканция в област Велико Търново

За трето дете: 10 000 лева накуп ще дават в Горна Оряховица

Спасиха измръзнал бял щъркел в Горнооряховско (СНИМКА)

Санират само ако сте техен човек: Сигнал и от Горна Оряховица*

Девет милиона лева влизат в Свищов по три проекта

Свищов очаква старта на индустриалната зона през 2024 (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Велико Търново