Волейболен празник събра десетки деца във Видин

7408
Волейболен празник събра десетки деца във Видин
Снимка: Община Видин

Той бе организиран от Волейболен клуб „Бдин-Вида“ съвместно с Община Видин и в него участваха момичетата, трениращи в клуба. Волейболистките, разделени в десет отбора, показаха своите умения и се забавляваха с любимата игра. Заместник-кметът Борислава Борисова наблюдава част от срещите. Специален гост на празника бе волейболната легенда Владимир Николов, който за пръв път посещава нашия град. Поводът е инициативата му „Играй с Владо Николов“. Със събитието, което е посветено на Деня на волейбола, от ВК „Бдин-Вида“ откриха и лятното волейболно училище, което ще се проведе през юни и юли.

Община Видин получи грамота в знак на признателност за подпомагане дейността на архива

Наградата бе връчена по време на събитие, организирано от Държавен архив – Видин. На 9 юни се отбелязва Международният ден на арх...

Заместник-кметът на Община Видин поздрави от името на кмета д-р Цветан Ценков и от свое име треньора на „Бдин-Вида“ Снежанка Гечева за прекрасния празник, както и за инициативата да се проведе лятно волейболно училище. „Община Видин и занапред ще продължава да подкрепя всички спортни клубове, в името на нашите деца – да растат те здрави и щастливи“, заяви Борислава Борисова. Тя приветства Владимир Николов с „добре дошъл“ в нашия старопрестолен град. И заяви, че тази среща не само ще даде възможност на видинските деца, които тренират волейбол, да почерпят от богатия професионален опит на бившия национален състезател, но и ще ги мотивира за още по-големи успехи. Заместник-кметът изрази увереност, че макар това да е първото посещение на волейболната легенда в нашия град, Владимир Николов вече е един от приятелите на Видин. В знак на това приятелство Борисова му подари плакет на Общината.

От своя страна гостът благодари за поканата да участва в днешното събитие. „Изключително ми е приятно да видя толкова много усмихнати деца с добри волейболни умения“, сподели той. Волейболистът отбеляза, че от школата на ВК „Бдин-Вида“ е излязла не една национална състезателка. И посъветва децата от клуба винаги да следват мечтите си, защото с достатъчно труд и упоритост ще ги постигнат.

Заместник-кметът Борисова и Владимир Николов връчиха медали на всички деца, участвали във волейболния празник. Те получиха и лакомства, осигурени от дамите от Инър Уийл клуб – Видин.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ВИДИН:

Лесно ще познаете видинския диалект по тези няколко израза

Шофьор на автобус във Видин почина в движение

Хванаха шефа на РЗИ-Видин пиян зад волана

Работещите в "Ел Би Булгарикум" във Видин готвят протест

Кметът на Ружинци: С проектите ни връщаме хората към света (ВИДЕО)

Скандал с избора на председател на местния парламент във Видин

10 години затвор за младежите, убили човек за шише ракия във Видинско

Крепостта "Баба Вида" отново приема посетители

Новият стар кмет на Видин определи изборния ден като неприятен, въпреки победата си

Цветан Ценков е новият стар кмет на Видин

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com