НС има спешна нужда от алуминиеви шапки срещу 5G и кемтрейлс. И от санитари

7223
НС има спешна нужда от алуминиеви шапки срещу 5G и кемтрейлс. И от санитари
Снимка: Youtube

Свидни жертви вземат 5G и кемтрейлс в Народното събрание - Павел Шопов ни приема, ни предава. Ние знаем, че за да приема, трябва просто да си сложи слушалките наобратно, а слушалки този път не му дадоха. Дайте му на човека поне да си завие главата с фолио и го оставете на мира. Какво като е без маска - и с нея, и без нея, Валери Симеонов ще си го мрази и ще си го преследва докрай, както само най-истинските патриоти умеят.

Гледането на бюджета за догодина рязко се преобърна от финансова в санитарно-ветеринарна оперета. За такова шоу и билетчета могат да се продават - в полза на държавния бюджет, гледан-недогледан. Ако сте изпуснали това шоу, ето какво стана.

Гонят от зала депутата Павел Шопов, отказа да сложи маска и не помръдна от мястото си

Председателстващият заседанието на парламента Валери Симеонов (НФСБ, Обединени патриоти) многократно покани независимия депутат Па...

45 минути не стигнаха, за да бъде накаран Шопов или да сложи маска, или да излезе. Председателстващият преди почивката Емил Христов няколко пъти попита втренчения в една точка Шопов дали е добре и искрено се обезпокои, че няма никаква реакция. Тогава се намеси бургаският ветеринар Стойно Стойнов, който установи отблизо, че Шопов е добре. После се яви Валери Симеонов, който гръмко се смя на притесненията на Христов за състоянието на Шопов. След почивката Симеонов продължи да приканва Шопов или да сложи маска, или да излезе.

Неотразимият дует Симеонов - Шопов този път придоби клинични характеристики. Бачо Валери оповести, че е докладвал в РЗИ и всеки момент трябва да дойде санитарен инспектор, който да глоби Павката Шопов. Впрочем, санитари периодично са нужни в тази сграда - от онези, дето връзват ръкавите отзад.

И понеже нямаше как квесторите да изнесат Шопов навън, Симеонов настоя да го оградят като потенциално опасен с лента на разстояние по два метра от всички страни. На всичкото отгоре му наложи наказание "порицание", от което Шопов рязко потегли на трета и го нарече несъстоятелен и нелегитимен председател. Последва пълно заглушаване на микрофона, тъй както само един Валери Симеонов умее да заглушава шума, и Шопов напусна, помахвайки на колегите си. На финала Симеонов нареди в залата да бъде извършена пълна дезинфекция, защото Шопов крещял и разпръсквал слюнки по въздушно-капков начин. Друг начин дали има - има, но хайде да не влизаме в подробности, че е за други сайтове, за възрастни.

Да, тези постоянни въздушно-капкови атаки стават все по-трудно поносими за депутатите и това личи в ежедневната им работа. Има само едно решение да бъдат спасени - да се обяви конкурс за квестори, готови да изхвърлят депутати от залата.

Г-н Шопов, освободете ако обичате залата, тъй като представлявате потенциална опасност за зараза от коронавирус

Г-н Шопов, освободете ако обичате залата, тъй като представлявате потенциална опасност за зараза от коронавирус. Виждате, че пред вас н...

Бас хващам, че поне 5 000 000 кандидати ще се намерят.

Автор: Евелина Гечева

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ГЛЕДНА ТОЧКА:

Как украинките променят демографската картина в Германия

С помощ от САЩ: Ще спечели ли Украйна войната

Защо в Азия има толкова много боклук от Европа

За какво на ПП-ДБ и ГЕРБ не им достигна политическа воля

Къде плащат 18 000 евро за два месеца спане и лежане

Може ли престъпник да участва в управлението на държавата?

Ударът на Иран срещу Израел: успех или провал?

Турция: С вълшебната дума "Ол инклузив" срещу инфлацията

"Ида и аз подир нея"

30 години от геноцида в Руанда: кой пося семето на омразата?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com