Врачански деца спечелиха награда в конкурс на МВР и дариха средствата

389
Врачански деца спечелиха награда в конкурс на МВР и дариха средствата
Снимка: ОУ на МВР -Враца

3 деца от „Детско полицейско управление към ОУ „Васил Левски“- Враца получиха награди от националния конкурс “Полицаят е мой приятел и учител“, проведен за поредна година от Министерството на вътрешните работи. В надпреварата за детски рисунки участваха 5 деца, съобщиха от пресцентъра на МВР Враца. Наградените художници  получиха  индивидуални подаръци, осигурени от ГД „Национална полиция“ и  бяха връчени днес на специално тържество  в СО“ Васил Левски“ от главен инспектор Милен Иванов- началник на РУ МВР Враца. Индивидуалните награди отидоха при петокласниците Даниел Николов, Цветомила Нинова и Максим Борисов.

Всички деца от полицейското управление получиха награди от ръководството на община Враца за цялостната им работа в състава на ДПУ “ Васил Левски“. Наградите връчи зам.-кмета Петя Долапчиева.

Увеличиха месечните доходи на приемните семейства във Враца

7 приемни семейства от Враца ще получат увеличение на месечните си доходи. Това заяви директорът на “Социално подпомагане” ...

Наградените рисунки по традиция участват в търг по време на церемонията „Полицай на годината“ и там се разпродават. Церемонията е проведена  миналия месец в Националния дворец на културата-София. Средствата, събрани от търга са дарени за благотворителната кампания на МВР, която подпомага децата на загинали и пострадали служители от системата на МВР.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com