Мишел Обама: Не ме изкарвайте ядосана чернокожа жена

6423
Мишел Обама: Не ме изкарвайте ядосана чернокожа жена

Мишел Обама заяви, че не е „някаква ядосана чернокожа жена” в опит да намали шума около сензационна нова книга, в която се твърди, че е имала сблъсъци със съветниците на съпруга си Барак Обама. Това пише „Дейли Телеграф”, позовавайки се на телевизионна поява на първата дама на САЩ.

Мишел заяви, че въпреки че отношенията между нея и съпруга й са хармонични, е по-интересно за хората „да си представят тази конфликтна ситуация”.

Мишел Обама иска да се прероди в кучето си Бо

Първата дама на САЩ Мишел Обама заяви, че ако се прероди, то тя би искала да е в тялото на Първото куче на САЩ - Бо, предаде Асошиейтед...

„Това е образ, който хората се опитват да изградят за мен, откакто Барак беше обявен за президент”, заяви тя в интервю за Си Би ЕС и добави, че това е образ на „чернокожа ядосана жена”.

"Просто се опитвам да бъда себе си и се надявам, че с времето хората ще ме опознаят", заяви тя.

В книгата на автора Джоди Кантор „Семейство Обама”, излязла на пазара тази седмица, пише, че първата дама на САЩ е влизала в сблъсъци с тогавашния ръководител на екипа на Обама заради здравната реформа, планирана от съпруга й.

Кантор твърди, че първата дама на САЩ често е влизала в сблъсъци с Рам Емануел. Според книгата Мишел смятала, че желанието на Емануел да сключва споразумения по време на битката за здравна реформа опетнява образа на Обама като нов вид американски лидер. В книгата се твърди, че ръководителят на екипа отказал да допусне жената на президента на високопоставени сутрешни срещи. Това според сведенията е била причина Мишел да смъмри други високопоставени съветници чрез мейли. Помощници на президента според книгата са наричали офиса на Мишел в Източното крило Гуам, на името на владение на САЩ - най-големият остров от Марианските острови, който е „приятен, но без власт”.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com