Босна и Херцеговина възнагради Сушич с нов договор

6968
Босна и Херцеговина възнагради Сушич с нов договор

Селекционерът на Босна и Херцеговина Сафет Сушич подписа нов договор с футболната федерация на страната, според който ще води отбора до края на Евро 2016.

Специалистът изведе страната до първото й участие на световни финали, а веднага след отпадането в груповата фаза на Мондиал 2014 той предложи да напусне поста си.

Чий е най-безумният поглед на Световното? (ГАЛЕРИЯ)

Футболистът на Фейенорд и Холандия Бруно Мартинс Инди бе едно от откритията на световното първенство. Но това се случи не заради негова...

„21-ото редовно заседание на футболната федерация реши, че Сафет Сушич ще бъде селекционер на националния отбор на Босна и Херцеговина през следващите 2 години“ - гласи изявлението на местната централа.

„Настоящият треньор е нашата най-добра опция за квалификациите преди Европейското първенство през 2016 година, които започват срещу Кипър на 9 септември“ - се казва още в съобщението.

„Получих доверието на членовете на изпълнителния комитет, затова ще продължим общата си работа. Казах и преди, че ще ми е трудно да напусна този отбор и такъв момент все още не е дошъл“, обясни самият Сушич. „Ще направим каквото можем, за да се класираме за Евро 2016, където ще се опитаме да постигнем по-добри резултати от тези в Бразилия“ - допълни той.

В Бразилия: Само Германия!

Както целият свят очакваше, бразилските фенове оказаха подкрепа на Холандия в полуфинала срещу Аржентина на Мондиал 2014. Те облякоха...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com