"Синият" Меси: На Световното има доста отбори, преодолими за България

4439
"Синият" Меси: На Световното има доста отбори, преодолими за България

Новото попълнение на Левски Радослав Димитров почти не изпуска мачове от Световното, пише "Стандарт". Десният защитник с прякор Меси най-обича да гледа двубоите с красивата си съпруга Вики, която е бивш модел.

"Сега съм на лагер в Правец със "сините", така че няма как да ги гледаме заедно. Но преди това се опъвахме на дивана. За момента почти няма скучен мач. Понякога поръчваме храна, но най-често Вики готви. Много вкусно прави пилето и спагетите", разкри Димитров.

ФИФА призна: Голът на Фред е нередовен

Шведът Йонас Ериксон не трябваше да зачита гола на Фред, призна си ФИФА. Бразилският нападател вкара от явна засада третото попадение з...

"За мен фаворит е Бразилия. Най-много ми допада техният стил. Вики обаче е за Испания, но те отпаднаха. Но и двамата подкрепяме Аржентина. Естествено заради Меси (смее се). Дано стигнат до финала", допълни Ради.

"Като гледам мачовете на Мондиала, има доста преодолими за България. Ако се бяхме класирали, при по-добър късмет и жребий можеше и да направим нещо. Надявам се да играем на европейското", допълни Ради.

Българският Меси коментира и пристигането си в Левски. "Чувствам се перфектно тук. Това е крачка напред за мен. Момчетата ме приеха страхотно. Треньорите също", завърши Димитров.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com