Наглите комунисти спряха народа, а сега го "подкрепят"

6361
Наглите комунисти спряха народа, а сега го "подкрепят"
Снимка: БГНЕС

Имаме ясна позиция и сме за това гражданите да се произнесат за това дали искат задължително гласуване в Изборния кодекс. Това каза пред журналисти в парламента Мая Манолова от БСП.

Коментар на редактора

Отиваш до урните - получаваш 20 лв.?

По 20 лв. поощрение да се въведе за всеки избирател, упражнил правото си на глас. Идеята се обмисля в ПГ на ГЕРБ. Другият вариант - на...

Ах, комунисти нагли! Всеки път червеното безочие като че ли чупи наглометъра и все има още накъде.

Специално Мая Манолова нека се присети не беше ли именно БСП и нейния нов весел лидер Михаил Миков, който по времето на управлението на Орешарски собственоръчно спря готова и напълно валидна подписка за задължително организиране на референдум за изборна реформа?

Мая помни, но опорните точки на комунистите винаги са били такива - къса памет и безпардонност.

Референдумът беше иницииран от инициативен комитет начело с проф. Близнашки в сътрудничество с ГЕРБ. За 2 седмици подписите бяха събрани и пресъбрани.

Има възможност задължителното гласуване да бъде въведено до местните избори

Има хипотетична възможност задължителното гласуване да бъде въведено преди местните избори, които ще се проведат през следващата година...

БСП обаче не искаше народът да се произнесе, че безобразният Изборен кодекс на Мая е за боклука, и спря референдума. Спря го без никакви законови основания. Обяви повече от 100 хил. подписа за невалидни без никакви представени мотиви, а след това не даде посочения от закона срок от 1 месец за досъбиране на липсващите подписи, защото той бил изтекъл преди подписката още да е внесена!? Има моменти, в които съзнанието дава на късо, защото не побира чудовищната тъпота и вървене срещу каквато и да е логика с един-единствен мотив - власт и наглост.

Така че нито Мая, нито който и да е член на червената банда, нямат право да говорят за изразяване на воля, за свобода и за демокрация. Защото няма друга партия в България, която да е плюла повече върху тези ценности от БСП.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com