Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Новини за култура

Брус Спрингстийн стана милиардер

Брус Спрингстийн стана милиардер

Американският музикант Брус Спрингстийн официално е милиардер със състояние около 1,1 млрд.
Музика
Новините днес