От смартфона към големия екран

3537
От смартфона към големия екран

Специалистите в областта на дисплеите AOC отново представят един наистина иновативен продукт.

Мониторът myPlay предлага MHL™ функционалност и е насочен към милионите потребители на Android. С MHL връзка (мобилна high-definition връзка) видеоклиповете и игрите от базирани на Android мобилни устройства ще изгреят на голям екран за секунди.

Моделът i2757Fm на myPlay показва съдържанието от смартфоните и таблетите на големия си, 68,6-сантиметров (27″) висококачествен IPS екран с FullHD резолюция. А когато бъдат свързани към стилния LED монитор, батериите на Android устройствата се презареждат.

Времето на електронните бавачки дойде!

Телевизорите аут! Таблетите са новата любима залъгалка на децата. Според ново проучване на Nielsen, собствениците на iPad и други подоб...

MHL позволява пряка връзка между всеки съвместим с MHL смартфон или таблет и дисплея myPlay. Той предава видео съдържание с висока резолюция (1080p) и дигитален аудио сигнал чрез микро USB/HDMI кабел. У дома, семействата и приятелите могат да увеличават на целия 27-инчов екран на myPlay всяко съдържание, което се показва на техните мобилни устройства, като уебсайтове, клипове от Youtube или други видеоклипове, колекции със снимки и даже документи.

Когато Android устройството се използва като конзола, игрите се превръщат в съвсем нов вид забавление: тъй като мобилното устройство се зарежда, докато е свързано с myPlay, няма ограничение за заряда на батерията. На 27-инчовия (68,6 cm) екран ентусиастите ще изпитат още по-голямо удоволствие от своите любими Android игри. За повече удобство, насочената към потребителите концепция им позволява да управляват своите MHL-съвместими мобилни устройства чрез съществуващо DTV дистанционно.

myPlay има отлично приложение и в бизнес условия. Той е перфектното решение за малки конферентни зали или бързи презентации направо от бюрото.

i2757Fm може да бъде от голяма полза даже и в образователния сектор. Учителите могат да носят със себе си своите презентации, инструкции или видео уроци, като ги запазват на своите Android устройства и просто ги показват на класа си чрез myPlay.

Екран от сапунен мехур е най-тънкият в света

Зрителите скоро може да гледат филми върху сапунени мехури, след като учени създадоха технология за прожектиране на кадри върху екран о...

Естествено, myPlay може да бъде свързан към стандартните източници на сигнал като компютри или игрални конзоли. i2757Fm предлага аналогов D-sub порт, както и два HDMI порта за предаване на видео сигнал с висока резолюция и дигитален аудио сигнал без каквато и да е загуба на качество.

Моделът вече е достъпен у нас на препоръчителна крайна цена от 606 лева (с включен ДДС).

М. Дачева

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com