Различно кино и гейминг изживяване

5048
Различно кино и гейминг изживяване

Sony представя едно ново, различно кино и гейминг изживяване със своя персонален 3D видео шлем HMZ-T2.

Шлемът представлява видео очила за гледане на High Definition 2D и 3D видео съдържание с виртуален 5.1-канален съраунд звук.

Видео очилата са снабдени със специални бързо реагиращи органични светодиодни екрани (Organic Light-Emitting Diode - OLED) за всяко око, които възпроизвеждат наситени, ярки цветови нюанси с остър контраст и без размазване.

А благодарение на 45-градусовото зрително поле ще се почувствате напълно погълнати от изживяването, сякаш гледате широкоекранен филм в киносалон.

Персоналният 3D видео шлем е предназначен както за кино ентусиастите, така и за ревностните геймъри. Режимът 24p True Cinema извежда филмите точно според намеренията на режисьора за излъчване на голям екран - с 24 кадъра в секунда. Или пък, ако сте запален геймър, изберете режим Clear за бързи екшън-сцени без насичане. Каквото и да изберете, настройката Auto Colour Temperature постепенно понижава наситеността на нюансите в изображението от сини към червени, за да можете да играете по-дълго, с по-лека умора на очите.

Още два епизода на "Междузвездни войни" излизат на 3D догодина

Компанията Lucasfilm на американския режисьор Джордж Лукас съобщи снощи на страницата си във Фейсбук, че догодина планира да пусне на...

 Тежащ само 330g, персоналният 3D видео шлем е с 20% по-лек от предходните модели, с по-големи възможности, осигуряващи комфорт при носенето. Лентата за глава и челната подложка могат да се регулират в големи граници, за да прилепнат плътно, но деликатно; екранните лещи също се регулират, осигурявайки комфортно и ясно 3D гледане. Освен това можете да използвате любимите си жични или безжични слушалки, с наушници или тип тапи, за да се насладите на завладяващия съраунд звук.

“Всичко в персоналния 3D видео шлем HMZ-T2 е проектирано така, че да осигури максимален комфорт и пълно потапяне в изживяването”, казва Наото Йошиока, главен продуктов мениджър в отдела за домашни аудио и видео продукти на Sony Europe.

“Така че щом започнете да гледате филм или да играете игра, да бъдете изцяло погълнати от вълнуващото действие и дори да забравите, че сте с видео очила.”

Редактор: Мая Боева

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com