Да планираш убийството на родителите си - покъртителната история на една канадка

8239
Да планираш убийството на родителите си - покъртителната история на една канадка
Снимка: Getty Images/Guliver

Дженифър Пан е родена през 1986 г. в канадско семейство от азиатски произход. Раждането и носи много радост в семейството, като то я вижда като бъдеща олимпийска шампионка. Това не е единственото нещо, което планират за живота на дъщеря си, но в отговор тя плете мрежа от лъжи и планира да ги убие.

Дженифър не се радва на юношеска възраст като тази на своите съученици, защото програмата ѝ включва куп извънкласни дейности – пиано, флейта или фитурно пързаляне. Олимпийската мечта се изпарява, когато скъсва връзки на коляното, разказва испанският вестник "Ел Паис", цитиран от БГНЕС.

Над един век присъда за убиец, изнасилил две деца

Съдия от Манагуа осъди 32-годишен мъж, признат за виновен за изнасилване и убийство на две момичета, на 14 и 10 години в северната ча...

Оказва се, че тя фалшифицира оценките си от колежа и изплита истинска мрежа от лъжи, в която понякога сама се оплита. В оркестъра, където свири, среща Даниел и започват връзка, която, естествено, остава скрита от родителите ѝ.

Родителите искат Дженифър да учи фармация в Университета Райърсън (Торонто), но тя е отхвърлена, тъй като не е завършила колеж: два факта, които тя фалшифицира с документи за дипломиране и писма за допускане, които са фалшиви. Както предполагаемия университетски заем, който е получила, или стипендията от 2500 евро, която ѝ отпускат. Как прикрива отсъствията? Купуването на учебници и гледането на документални филми я прави да изглежда като студентка по фармация за пример, каквото не е.

Очевидно тя не споделя общежитие със свои колежки, а живее с приятеля си, а когато идва време да се дипломира, измисля предполагаеми проблеми с капацитета на хора, които ще бъдат пуснати, така че родителите ѝ да не присъстват на събитието, в което тя, на практика, не участва.

Как оцелява през цялото това време? За семейството си го направи благодарение на работата си в лаборатория, но в действителност преподава пиано и работи в ресторант.

12 000 000 долара за чернокожа, убита при полицейска акция

Властите в Луисвил, Кентъки се съгласиха да платят 12 000 000 долара на семейството на Бриона Тейлър - чернокожа жена, убита в дома си ...

Цялата картонена къща започва да се срутва, когато родителите ѝ я заподозират. Те откриват, че не работи в болница, принуждават я напусне работата си и инсталират GPS в колата ѝ. Това, което не могат да проследят, са плановете, които дъщеря им има за тях: когато тя възобнови приятелството си със съученик от гимназията Андрю Монтемайор, той ѝ споделя, че иска да убие баща си и тя си помисля да направи същото. Той не успява, тъй като наетия от него наемен убиец си тръгна с 1275 евро, които му е платил, за да свърши работата.

По-късно Дженифър се връща при Даниел и заедно намират човек, на когото предлагат да извърши престъплението за 8 500 евро. Така на 8 ноември 2010 г. Дженифър отворя вратата на къщата за нападателите и гаджето си: те завързват семейство Пан и извеждат момичето горе. На долния етаж е извършено престъплението, при което майката губи живота си, но бащата оцелява.

Когато се събужда от кома, подозренията на властите се потвърждават ... въпреки че Пан уверява, че страда от депресия и е планирала смъртта си, а убийците се объркват и нападат родителите ѝ, е призната за виновна и осъдена на доживотен затвор.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АМЕРИКА:

Байдън готов да се изправи на дебат срещу Доналд Тръмп

САЩ обявиха нов мащабен пакет военна помощ за Украйна, какво включва той?

САЩ заплашиха Си Дзинпин със санкции, ако продължи да подкрепя Русия

Мъск: Америка върви към изчезване

САЩ са унищожили два дрона на хутите

САЩ: Украйна може да използва новите оръжия, за да поразява цели в Крим

Украйна получава "до дни" помощ от САЩ: Ето кои доставки вече започнаха

Съветници на Тръмп обсъждат наказания за държавите, които се отказват от долара

Американските ВВС с уникално ВИДЕО: Хеликоптер CH-53K пренася изтребител F-35 и едновременно зарежда във въздуха

Говорителка на Държавния департамент напусна заради политиката на САЩ за Газа

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Америка