Обама за Тръмп: Питайте ме, ако спечели!

5120
Обама за Тръмп: Питайте ме, ако спечели!
Снимка: Gettyimages.com

Часове преди да произнесе пред Конгреса годишна си реч "За състоянието на Съюза", Обама заяви, че в това положение Тръмп ще изглежда като в комедийно шоу.

Президентът Барак Обама каза, че може да си представи някой ден републиканският претендент за Белия дом Доналд Тръмп да произнесе президентска реч "За състоянието на Съюза", но като скеч в комедийно шоу, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Обама покани лидерите на републиканците и демократите в Белия дом

Президентът на САЩ Барак Обама покани лидерите на републиканците и демократите на среща в Белия дом, докато втори ден продължава блокир...

В интервю за Ен Би Си, излъчено броени часове преди Обама да произнесе пред Конгреса последната си годишна реч "За състоянието на Съюза", президентът е запитан дали си представя някой ден Тръмп да произнесе тази реч.

"Мога да си го представя, да - в скеч от "На живо в събота вечер" (Saturday Night Live)", каза Обама, говорейки за съществуващото 40 години комедийно предаване на Ен Би Си.

На въпрос колко сериозно трябва да бъде приеман Тръмп, Обама отговаря: "Питайте ме, ако спечели."

Президентът обвини Тръмп, че води предизборната си кампания "с опростенчески решения и търсене на виновни" и раздухва пламъците на нетолерантността, възползвайки се от страховете на американците и несигурността им за бъдещето, допълва Dnes.dir.bg.

Тръмп събира подкрепа с лозунга "Обама и Клинтън създадоха ИД"

Американският милиардер Доналд Тръмп, който е начело в надпреварата за номинацията на Републиканската партия за президентските избори в...

В друго интервю за Ен Би Си вицепрезидентът Джо Байдън допусна, че е възможно Доналд Тръмп да стане президент на САЩ. Ако това се случи, "се надявам той да подхожда много по-сериозно към проблемите и към натрупването на знания как тази страна работи във външната и вътрешната политика", добави Байдън.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Америка

Протест срещу Байдън за Газа, той се шегува с Тръмп (ВИДЕО)
Протест срещу Байдън за Газа, той се шегува с Тръмп (ВИДЕО)

Президентът Джо Байдън се саморонизира, но се прицели остро в съперника си на изборите Доналд Тръмп на годишната вечеря на Асоциацията на кореспондентите...