X
 
 

Тръмп затяга вътрешнодържавните мерки срещу мигрантите

1526 0
photo of Тръмп затяга вътрешнодържавните мерки срещу мигрантите
Снимка: Getty Images/Guliver
Администрацията на американския президент Доналд Тръмп обяви днес нови правила, които имат за цел да премахнат обезщетенията за постоянно пребиваване и гражданство за мигрантите, получаващи купони за храна, медицински карти и други социални грижи, предаде БГНЕС, цитирайки АФП.

Обявявайки нова дефиниция на дългогодишния закон за "обществена такса", Белият дом заяви, че мигрантите ще бъдат блокирани да влязат в страната, ако има вероятност да се нуждаят от социална помощ, а тези, които вече са тук, няма да могат да получат зелени карти или американско гражданство.

Доналд Тръмп излезе в отпуск, ще играе голф

Президентът на Съединените щати Доналд Тръмп напусна днес Вашингтон и излезе в отпуск, който ще прекара в своя голф-клуб Бедминстър в Н...

„Чрез правилото за обществена такса администрацията на президента Тръмп укрепва идеалите за саморазвиване и лична отговорност, за да гарантира, че имигрантите са в състояние да се издържат и да станат успешни тук в Америка“, заяви Кен Кучинели, изпълняващ длъжността директор на американското гражданство и имиграционните служби.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители