X
 
 

Британският посланик напусна Иран

464 0
Британският посланик напусна Иран
Снимка: Gettyimages.com
Посланикът на Великобритания в Техеран Роберт Макайър е напуснал Иран в съответствие с правилата, предава РИА Новости, като се позовава на информация на иранската медия IRIB. По-рано агенция Tasnim съобщи, че Макайър е напуснал Техеран.

„Смята се, че посланикът на Великобритания в Техеран Роберт Макайър е напуснал Иран след предварителното уведомление и в съответствие с правилата“, се казва в съобщението.

Великобритания забранява ползването на кредитни карти за хазарт

Около 24 милиона възрастни комарджии във Великобритания няма да могат да използват кредитни карти, за да залагат. Това е свързано с нов...

По-рано се съобщи, че правителството на Иран разглежда възможността да изгони Макайър в съответствие в международните закони след неговото участие в протестите в Техеран, припомня "Фокус".

Иранската агенция Tasnim по-рано предаде информация, че Макайър е задържан за определено време, но след това дипломатът е освободен. Иранските СМИ заявиха, че посланикът е присъствал на протестите в събота в Техеран и е „организирал, подстрекавал, а също така и ръководил някои радикални действия“.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално