Кошмар в Банкок - останки на бебета открити в колет за САЩ

18674
Кошмар в Банкок - останки на бебета открити в колет за САЩ
Снимка: Getty Images / Guliver

Ужасяващо откритие направили тайландски полицаи. Те намерили останките на няколко бебета в колет, изпратен за САЩ, съобщава АФП.

Служители на транспортна фирма попаднали на останките, след като прекарали колета през скенер. Частите били поставени в съдове в разтвор от формол. Имало глава, няколко крачета, парчета от кожа от няколко бебета, а също парче от кожа на възрастен човек с татуировка.

Аутопсията ще покаже дали частите са от бебета, починали преди или след раждането, заявил представител на тайландската полиция.

Възможно е пратката да е предназначена за колекционер или за образователни цели. Полицията отказва да съобщи името на получателя, но според местния печат адресът му е в Лас Вегас, Невада.

През 2012 г. тайландската полиция конфискува в багажа на британец от тайландски произход шест опечени и позлатени ембриона, предназначени за ритуали на черна магия. В тайландските ритуали, свързани с черната магия, ембрионите се смятат за носители на късмет. Често те се съхраняват в олтари в частни лица или компании.

Учени получиха антитела за борба с ебола?

Учени от Тайланд са успели да получат антитела за борба с вируса ебола, съобщи ИТАР ТАСС. Официалното съобщение бе разпространено от на...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com