Възобновиха търсенето на малайзийския боинг в Индийския океан

15737
Възобновиха търсенето на малайзийския боинг в Индийския океан
Снимка: Gettyimages

Издирването на малайзийския "Боинг 777-200 " в Индийския океан, което беше прекъсната в четвъртък заради буря, беше възобновено днес.

Както съобщи Австралийското национално управление за морска безопасност, в района на издирването, на около 2500 км от западното крайбрежие на страната, днес ще работят 10 самолета на Австралия, Нова Зеландия, Южна Корея, САЩ, Китай и Япония. Освен това в зоната за търсене са австралийският кораб "Съксес" и четири китайски кораба.

Една от главните задачи сега е проверката на данните, получени от тайландски и френски спътници. Тайландският е регистрирал на повърхността на океана около 300 обекти, които могат да бъдат фрагменти от липсващия самолет, а френският - 122 такива обекти.

Самолетът на компанията "Малейжа еърлайнс" Боинг 777-200 изпълняваше полет по маршрута Куала Лумпур - Пекин на 7 март с 227 пътници и 12-членен екипаж на борда, когато връзката с него бе загубена около два часа след излитането от столицата на Малайзия. В понеделник "Малейжа еърлайнс" излезе с изявление, признавайки, че всички хора, които са били на борда на самолета, са загинали.

 

Спряха продукцията на филм заради трагедията с малайзийския самолет

Продукцията на филма "Дълбоки води" е спряна заради трагедията със самолета на малайзийските авиолинии. В лентата се разказва за ката...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com